Ligesom de fleste store virksomheder startede vi med en ide...

RCI står for Resorts Condominiums International. I 1974 banede vores grundlæggere, Jon og Christel DeHaan, vejen for konceptet BytteFerie. Parret indså, at det ville give et større udvalg og merværdi til timeshareejerne, hvis det blev muligt at bytte ferieboliger. De udviklede et system, der gjorde det muligt for timeshareejere at ombytte en ferie på deres eget feriested med ophold af samme varighed på andre feriesteder, som havde sluttet sig til RCI's bytteprogram. Dette gav timeshareejere over hele verden langt mere fleksibilitet og valgfrihed og revolutionerede dermed ferieoplevelsen for millioner af mennesker.

Vi er i dag er den førende virksomhed inden for BytteFerier. Vi har med verdens største netværk af feriesteder, destinationer og ferieoplevelser, som vi kan tilbyde timeshareejere. Vi har flere feriesteder, der benytter sig af vores tjenester til at levere en BytteFerie i verdensklasse til stor glæde for deres gæster, end nogen anden bytteferievirksomhed i verden.

Hos RCI forstår vi, at man i en travl hverdag værdsætter den fritid, som du hvert år afsætter til ferie med familie og venner. Vi vil gerne hjælpe dig til at få de minder til at vare for evigt, fordi din ferie betyder alverden for os.

Vores udvikling

1970s

1970s

I 1974 blev RCI's første kontor oprettet i Indianapolis, hvor vi stadig findes i dag. Inden for et år var 236 bytteferier blevet bekræftet. 1976: Vores kontor i Mexico åbner efterfulgt af et kontor i London i 1977.

1980s

1980s

Kontorer åbner i Argentina, Australien, Danmark, Frankrig, Tyskland, Italien, Japan, Monaco, Portugal og Sydafrika I 1985 fik vi tilknyttet vores feriested nummer 1.000. I 1986 havde vi mere end 300.000 bekræftede bytteferier. I 1989 havde vi mere end 1 million medlemsfamilier.

1990s

1990s

I 1991 lancerede vi vores kvalitetsprogram RCI Gold Crown. I 1998 blev Christel House etableret af vores grundlægger og blev vores foretrukne velgørenhedsorganisation. I 1999 havde vi mere end 2,7 millioner bekræftede bytteferier, hvor vi fik sendt 7,5 millioner mennesker på ferie.

2000s

2000s

Lancerede RCI Point: det første globale pointbaserede bytteprogram. Vi lancerede vores luksuriøse bytteprogram i 2002: Registry Collection. Vi fejrede vores 30-års jubilæum i 2004 med 3 millioner medlemmer. I 2008 fik vi tilknyttet vores feriested nummer 4.000.

I dag

Gennem vores kernebytteprogrammer RCI Weeks og RCI Points tilbyder vi vores abonnerende medlemmer adgang til tilknyttede feriesteder i mere end 110 lande for kun et enkelt byttegebyr. Vores medlemmer får også gode tilbud på lejeboliger, hos vores partnervirksomheder og rejse- og ferietilbud. En opgradering til RCI Platinum-medlemskab giver endnu mere, herunder livsstilsfordele hjemme og på ferien.

SE MEDLEMSFORDELE

Ejer du allerede en timeshare?

Hvis du allerede ejer en timeshare hos et af vores tilknyttede feriesteder, kan du få meget mere ud af din timeshare! Tilmeld dig RCI og byt din timeshare til ferier i hele verden.

TILMELD DIG RCI »

Er du allerede RCI-medlem?

Tilmeld dig og få en onlinekonto, så du kan se ferietilgængelighed, administrere dine medlemsfordele og meget mere.

TILMELD DIG »