Hvad er RCI-EkstraFerier og "Sidste minut"-tilbud?

EkstraFerier og "Sidste-minut"-tilbud er "kontant"-bestillinger af udlejningsferieboliger på RCI-tilknyttede feriesteder.

Du betaler for indkvartering - ikke pr. person - hvilket giver dig ekstra valuta for pengene med EkstraFerier og "Sidste minut"-tilbud.

Priserne på EkstraFerier starter fra kun DKK 1,999 pr. uge i en studielejlighed eller et hotelværelse. "Sidste minut"-tilbud er EkstraFerier med en rejsedato senest 45 dage efter din bestilling og starter fra DKK 1,915.

 

Hvorfor bestille en EkstraFerie eller et "Sidste minut"-tilbud?

1. Gem din bytteværdi eller dine point til RCI-BytteFerier

EkstraFerier og ""Sidste minut""-tilbud er ""kontant""-bestillinger, ligesom det åbne marked - men er kun tilgængelige for RCI-medlemmer.

2. Spar endnu mere med vores almindelige rabatter!

"Sidste minut"-tilbud starter fra kun DKK 1,915 pr. uge. Priserne er for indkvartering, ikke pr. person. Vi kører muligvis tilbud på EkstraFerier hele året, herunder vores populære "køb to for én"-tilbud, så du kan få endnu større værdi og flere feriesteder.

3. Kvaliteten er sikret

EkstraFerier og "Sidste-minut"-tilbud tilbydes på vores tilknyttede feriesteder. Alle feriesteder har evalueringer, baseret på medlemmernes feedback, herunder Gold Crown, Silver Crown og Hospitality. Du kan være sikker på at få den samme indkvarteringsstandard, som du ville forvente på vores feriesteder, uanset hvor du bor.

4. Oplev flere RCI-tilknyttede feriesteder

Der er ingen grænse for, hvor mange EkstraFerier og "Sidste-minut"-tilbud, du kan bestille, så hvorfor begrænse dine RCI-rejser til blot BytteFerier?

5. Flere ferier med dine venner

Hvorfor ikke tage dine venner med? Du kan bestille større indkvartering til deling, flere enheder på samme feriested eller købe et Gæstekort, så dine venner kan rejse på egen hånd.

6. En alternativ måde at opleve vores feriesteder

Hvis du ønsker at tage på ferie til et bestemt feriested, men der ikke findes ledig kapacitet til BytteFerie på dine foretrukne datoer, kan du måske finde plads som en EkstraFerie. Hvis vi kan se, at alle deponerede uger er blevet booket, men vi ved, at der er efterspørgsel fra vores medlemmer, sigter vi så vidt muligt mod at arrangere lejeferier med feriestedet, hvis der er ledige pladser.

Ejer du allerede en timeshare?

Hvis du allerede ejer en timeshare hos et af vores tilknyttede feriesteder, kan du få meget mere ud af din timeshare! Tilmeld dig RCI og byt din timeshare til ferier i hele verden.

TILMELD DIG RCI »

Er du allerede RCI-medlem?

Tilmeld dig og få en onlinekonto, så du kan se ferietilgængelighed, administrere dine medlemsfordele og meget mere.

TILMELD DIG »