I årenes løb har vi set store dele af verden via vores medlemskab af RCI. At rejse er vores passion

Nina Shah, RCI-medlem

 

Hvilke fordele giver et medlemskab af RCI?

RCI Weeks

RCI Weeks

Hvis du søger en ferieoplevelse, som giver dig mulighed for at tage på ferie overalt på kloden og nyde godt af indkvartering af høj kvalitet og dette kun for et nominelt gebyr, så kan vi tilbyde dig mulighed for at deponere din egen uge til vores BytteFerie-pulje – og i stedet booke et andet medlems uge.

Når du deponerer din egen uge, tildeles den en værdi. Du kan booke lige så mange BytteFerier, som din bytteværdi tillader inden for en toårig periode fra startdatoen for din ejerskabsuge. Du kan få nok bytteværdi til at bestille flere BytteFerier, især med vores almindelige rabatter.

Sammen med et byttegebyr kan din bytteværdi bruges til at reservere en eller flere BytteFerier på tilknyttede RCI-feriesteder eller til nedsatte hotelovernatninger. Desuden kan RCI Platinum-medlemmer bruge bytteværdi til at reducere prisen på billeje.

RCI WEEKS - FÅ MERE AT VIDE
RCI Points

RCI Points

At være en del af vores RCI Points-familie sikrer, at vores medlemmer på en utrolig fleksibel måde kan bytte deres ferieejerskabsrettigheder til ferier på andre RCI-feriesteder rundt omkring i verden. Dit ferieejerskab tildeles en pointværdi, afhængigt af en række faktorer, herunder størrelsen på din ejendom, datoerne for dit ejerskab, medlemmernes kvalitetsvurdering af dit feriested og udbud og efterspørgsel.

Sammen med et byttegebyr kan dine point bruges til at reservere en eller flere BytteFerier på tilknyttede RCI-feriesteder eller til nedsatte hotelovernatninger. Desuden kan RCI Platinum-medlemmer bruge point til at reducere prisen på billeje. Spar penge med vores pointrabatter ved sene bestillinger og månedlige point-tilbud, og lej, udvid, lån eller spar point, så du kan give dig selv endnu flere muligheder for RCI-BytteFerier.

RCI POINTS - FÅ MERE AT VIDE
EkstraFerier og ”sidste-minut”-tilbud

EkstraFerier og ”sidste-minut”-tilbud

Book en EkstraFerie og gemme din bytteværdi og dine point til RCI-BytteFerier. Priser er baseret på indkvarteringen i stedet for pr. person, og de starte ved DKK 1,999 pr. uge.

Du kan spare endnu flere penge, når du rejser inden 45 dage efter din bestilling med vores "sidste-minut"-tilbud.

Hele året rundt tilbyder vi regelmæssigt rabatter på EkstraFerier samt vores berømte "Køb én ferie, få én gratis"-udsalg, så du få endnu flere muligheder for at nyde dine ferier med os!

EKSTRAFERIER OG SIDSTE-MINUTS-TILBUD - FÅ MERE AT VIDE
Oplev mere med RCI Platinum

Oplev mere med RCI Platinum

Vores medlemmer kan opgradere til RCI Platinum-medlemskab og dermed få adgang til en række RCI-produktprivilegier. Alt dette får du for et årligt gebyr, der kun udgør en brøkdel af fordelens sande værdi!

Som RCI Platinum-medlem får du fordel af prioriteret adgang til meget efterspurgte destinationer, mulighed for indkvarteringsopgraderinger og meget mere. Optjen RCI-medlemsbelønninger på udvalgte transaktioner som f.eks. EkstraFerier og RCI-gæstekort. RCI Platinum-belønninger krediteres tilbage til din RCI-konto og kan bruges til fremtidige transaktioner med os.

RCI PLATINUM - FÅ MERE AT VIDE
Gæstekort

Gæstekort

Del dit RCI-medlemskab med familie og venner ved at købe et gæstekort. Reservér din ferie først, og tilføj derefter ved kassen.

Feriesikring

Feriesikring

Med udvidet byttesikring kan du ændre eller afbestille din BytteFerie UANSET årsag op til 14 dage før indtjekning. Hvis du afbestiller, får du dine point eller bytteværdi tilbage, plus dit byttegebyr, der føjes til din RCI-medlemskonto, som en kredit, der er klar til at blive brugt på din næste BytteFerie-reservation.

RCI Travel† og ferietilbud

RCI Travel† og ferietilbud

Hos os kan du finde overnatninger, fly, seværdigheder og alt derimellem. Få store besparelser på hoteller, billeje og aktiviteter med eksklusive og nedsatte medlemspriser og en hel verden af valgmuligheder.

Vi tilbyder fleksibilitet til at bruge bytteværdi eller point til at få rabat på hotelomkostninger samt eksklusive medlemspriser. RCI Platinum-medlemmer kan spare endnu mere på udvalgte hoteller og bruge bytteværdi eller point til at reducere prisen på billeje – oveni vores medlemsrabat.

Glem ikke, at du også kan bruge disse fordele på hotelophold eller til udflugter derhjemme, ikke kun til rejseoplevelser!

Endless Vacation-magasinet

Endless Vacation-magasinet

Drøm dig langt væk med Endless Vacation: Vores eksklusive medlemsmagasin, som er fyldt med artikler om destinationer, historier fra medlemmerne, tips og tilbud.

LÆS SENESTE UDGAVE Open in a new Window

† RCI Travel drives/repræsenteres af Contemporary Travel Solutions Ltd, virksomhedsnummer 06664958, som har hovedkontor på adressen Building 4, Manchester Green, 337 Styal Road, Manchester M22 5LG. Contemporary Travel Solutions Ltd sælger pakkerejser inkl. fly under ATOL-nummer 11285 og er medlem af ABTA med nummeret P6913. Hvis du køber individuelle rejseløsninger som f.eks. kun overnatning, gælder denne beskyttelse ikke. Alle bestillinger gennem RCI Travel er underlagt deres bestillingsbetingelser. Contemporary Travel Solutions bruger brandnavnet RCI Travel på licens fra RCI Europe. RCI Europe og RCI Travel er separate enheder. RCI Europe leverer ingen form for rejsetjenester og er ikke ansvarlig for produkter eller tjenester, der sælges af RCI Travel eller tilbydes heri. Ikke alle RCI Travel-produkter er tilgængelige i alle lande. Copyright i Storbritannien © 2019 RCI Travel. Alle rettigheder forbeholdes.

Ejer du allerede en timeshare?

Hvis du allerede ejer en timeshare hos et af vores tilknyttede feriesteder, kan du få meget mere ud af din timeshare! Tilmeld dig RCI og byt din timeshare til ferier i hele verden.

TILMELD DIG RCI »

Er du allerede RCI-medlem?

Tilmeld dig og få en onlinekonto, så du kan se ferietilgængelighed, administrere dine medlemsfordele og meget mere.

TILMELD DIG »