Hvad er et RCI Points-medlemskab?

Et RCI Points-medlemskab giver timeshareejere hos RCI-tilknyttede feriesteder mulighed for at bytte deres ferieuge til tildeling af point. Sammen med byttegebyret kan dine point bruges til at bestille BytteFerier hos RCI-tilknyttede feriesteder eller RCI Points Partner-produkter, herunder biludlejning, hotelophold, storbyferie med flybilletter, billetter til seværdigheder og meget mere.

Ejerskabsuger tildeles en pointværdi på baggrund af medlemsanmeldelser af dit feriested, antallet af senge, efterspørgsel og de datoer, du har råderet over.

Du kan bestille en ferie med en pointværdi, som er den samme eller lavere end den pointværdi, som din ejerskabsuge har – du kan reservere to ferier eller flere, især med vores månedlige pointtilbud eller pointrabatter ved sene bestillinger.

 

Hvordan fungerer et RCI Points-medlemskab?

1. Din ejerskabsuge tildeles en pointværdi

Tildelingen af pointværdi baseres på baggrund af medlemsanmeldelser af dit feriested og efterspørgsel på de datoer, du har råderet over. Du kan bruge disse point på BytteFerier med samme eller mindre værdi og på RCI Points Partner- produkter.

2. RCI Points-partnere

Brug dine point til at bestille en række forskellige ekstra ydelser, herunder biludlejning, hotelophold, storbyferie med flybilletter og billetter til seværdigheder. Bestillingsbetingelser er gældende.

3. Pointsikring

Mist ikke dine point, hvis du bliver nødt til at annullere din BytteFerie pga. eventuelle uforudsete omstændigheder.

4. Op til 50 % rabat på pointværdier

Hvis du rejser inden for 45 dage efter din bestilling, kan du spare op til 50 % på BytteFeriens  pointværdi.

5. Spar penge med månedlige pointtilbud

Der gives rabat på BytteFeriernes pointværdi på udvalgte feriesteder hver måned.

6. Lån eller lej point

Har du ikke nok point tilbage til at reservere endnu en ferie? Eller ønsker du en helt speciel ferie? Lej points for at øge det beløb, du kan "bruge", eller lån fra næste års tildeling.

"Vores feriested har sat os i forbindelse med velrenommerede virksomheder og vores ture var velorganiserede, hvilket gav os masser af tid til bare at slappe af. Nogle aktiviteter var dyre, men vi vidste, at vi ønskede en ekstraordinær ferie, så vi besluttede os for at tage så meget ud som muligt. Desuden skulle vi kun betale RCI-byttegebyret, så vi sparede mere end £ 1.000 på overnatningerne."

Af Philip Hakim, RCI-medlem

Ejer du allerede en timeshare?

Hvis du allerede ejer en timeshare hos et af vores tilknyttede feriesteder, kan du få meget mere ud af din timeshare! Tilmeld dig RCI og byt din timeshare til ferier i hele verden.

TILMELD DIG RCI »

Er du allerede RCI-medlem?

Tilmeld dig og få en onlinekonto, så du kan se ferietilgængelighed, administrere dine medlemsfordele og meget mere.

TILMELD DIG »