Hvad er RCI Weeks-medlemskab?

RCI Weeks-medlemskabet giver timeshareejere hos RCI-tilknyttede feriesteder mulighed for at deponere de uger, de har råderet over, i vores BytteFerieprogram og reservere en anden af samme værdi (eller flere uger på et feriested til en lavere værdi) for et byttegebyr, uanset størrelsen på ejendommen, placering eller rejsedatoer.

Ejerskabsuger tildeles en deponeringsværdi på baggrund af en række kriterier, herunder den vurdering, vores medlemmer giver feriestedet, hvilken sæson din uge er i, størrelse på indkvarteringen, udvalget af faciliteter på feriestedet og efterspørgsel. Jo større din deponeringsværdi er, jo mere skal du bruge til at reservere en BytteFerie på andre feriesteder!

Du kan bestille en ferie med en lavere deponeringsværdi og dermed få mulighed for at reservere to ferier eller flere. Hvis du har deponeringsværdi tilovers, når du har foretaget dine reservationer, kan du kombinere disse for at opnå en stor nok deponeringsværdi til at bestille en ekstra BytteFerie. Vores almindelige deponeringsværdirabatter i løbet af året kan omfatte ferier med værdier helt ned til 4, så du kan bruge din resterende deponeringsværdi på flere rejser.

Bytteværdi kan også bruges til at få rabat på hotelovernatninger. Desuden kan RCI Platinum-medlemmer bruge bytteværdi til at reducere prisen på billeje.

Hvordan fungerer et RCI Weeks-medlemskab?

1. Deponér

Deponer din ejerskabsuge. Afhængigt af ejerskabstype, kan du gøre dette online via din medlemskonto, direkte gennem dit feriested eller gennem RCI.

2. Få deponeringsværdi

Din deponerede uge bliver tildelt en deponeringsværdi, som kan anvendes til en BytteFerie – eller flere!

3. Reserver din RCI-BytteFerie

Betal et enkelt BytteFeriegebyr pr. bestilling uanset indkvarteringens størrelse, feriestedets klassificering eller rejsedatoer!

4. Tilføj bytteværdisikring

Mist ikke din bytteværdisikring, hvis du bliver nødt til at annullere din BytteFerie pga. eventuelle uforudsete omstændigheder.

5. Få mest muligt ud af det!

Kombiner tilbageværende bytteværdi og deponeringskreditter for at opnå mere bytteværdi til flere BytteFerier.

6. Benyt rabatter

Vores almindelige bytteværdirabatter betyder, at du kan nyde en RCI-BytteFerie fra bytteværdier helt ned til 4.

"Fordi jeg ejer en lejlighed med plads til otte personer på et RCI Gold Crown-feriested i USA, kan jeg bytte min deponerede uge til op til tre ugers ferie i Europa. Da jeg blev træt af at tage til Florida igen, og Shellie (min datter) var blevet for gammel til Disney World, var rejser til Europa mit næste store eventyr "

Tracie Bushell – RCI-medlem

Ejer du allerede en timeshare?

Hvis du allerede ejer en timeshare hos et af vores tilknyttede feriesteder, kan du få meget mere ud af din timeshare! Tilmeld dig RCI og byt din timeshare til ferier i hele verden.

TILMELD DIG RCI »

Er du allerede RCI-medlem?

Tilmeld dig og få en onlinekonto, så du kan se ferietilgængelighed, administrere dine medlemsfordele og meget mere.

TILMELD DIG »