"RCI giver os frihed til at tage os god tid og få præcis den ferie, vi nyder ... Vi mener, at den hjælp, som vi får, forbereder os til vores ture, og vi føler aldrig behov for at tage en guidet tur eller rejse med et rejseselskab. Det beriger virkelig oplevelsen for os og giver os mulighed for at tage tingene i vores eget tempo."

Jean-Louis og Marie-Françoise: RCI-medlemmer i mere end 20 år

Hvorfor er Timeshare alle tiders feriemulighed?

Timeshare – eller delt ferieejeerskab – betyder, at du køber en indkvarteringsperiode, normalt en uge eller mere, på et feriested med faciliteter som f.eks. en swimmingpool, bar, restaurant og meget mere.

Timeshare gør, at en ferie-ejerbolig er inden for økonomisk rækkevidde for dem, der ønsker et andet hjem på en destination, de elsker, men ikke har råd til at købe hele ejerskabet - eller måske ikke ønsker graden af finansielle forpligtelse, der følger med et køb af et andet hjem.

Feriesteder tilbyder typisk mulighed for en enkelt uges ejerskab, med mulighed for at købe ekstra uger på samme resort, eller på andre, der ejes af den samme udvikler. Hvis du et år beslutter ikke at tage til det feriested, du ejer, giver dit RCI-medlemskab dig mulighed for at sætte din ferieuge i vores BytteFerie-program og bestille en anden uge på dit eget feriested eller vælge en uge på et helt andet feriested. Delejerskabsejendomme og destinationsklubber tilbyder som regel længere ejerskab over flere uger – ofte på eksklusive ejendomme i førsteklasses beliggenheder.

What is Timeshare

Mere end blot et andet hjem

At eje en timeshare giver dig garanti for en ferie hvert år med reduceret finansiel risiko i forhold til at eje og vedligeholde en ejendom. Ferieejerskabssteder kan give mere rummelige indkvartering end hoteller og kan tilbyde flere faciliteter på stedet.

Men uden medlemskab hos en udbyder af bytteferier kan du ikke bytte din timeshare-uge med en alternativ ferie andetsteds. Tilmelding til RCI betyder et udvalg af feriemuligheder – at ombytte til ejendomme på vores tilknyttede feriesteder rundt om i verden for samme nominelle gebyr pr. uge, uanset størrelse eller destination, samt adgang til rabat på lejeferier og rejse"tilbud".

Typer af Timeshare

Hvad laver udviklere af Timeshare-feriesteder?

Udviklere af feriesteder laver netop dette; de opbygger og udvikler et eller flere feriesteder på flere destinationer. De kan også tilbyde økonomiske pakker til at understøtte nye købere. Når deres ejendomme er klar til at blive solgt, starter udviklerne en proces, der kan beskytte timeshareejernes rettigheder i henhold til lovgivningen i det land, hvor ejendommen er beliggende og i overensstemmelse med EU's Timesharedirektiv.

Få mere at vide om udviklere af feriesteder

Ejer du allerede en timeshare?

Hvis du allerede ejer en timeshare hos et af vores tilknyttede feriesteder, kan du få meget mere ud af din timeshare! Tilmeld dig RCI og byt din timeshare til ferier i hele verden.

TILMELD DIG RCI »

Er du allerede RCI-medlem?

Tilmeld dig og få en onlinekonto, så du kan se ferietilgængelighed, administrere dine medlemsfordele og meget mere.

TILMELD DIG »