Rejseoplysninger

Hvis du har brug for rådgivning og support i forbindelse med bookinger (nye og eksisterende), skal du klikke her.

Måden, vi rejser på, har måske ændret sig, men det har vores rolle her hos RCI ikke. Vi er klar til at hjælpe dig med at få en sikker og god ferie! Her har du nogle råd og tips, så du kan blive klar til din ferie.

    • Sørg for, at du kender indrejsekravene for den destination, du rejser til. Du skal muligvis fremlægge bevis på, at du er blevet vaccineret, eller at du er testet negativ for Covid-19. Få flere oplysninger her.

    • Se hjemmesiden for det feriested eller det hotel, som du skal bo på. . For enhver booking, du foretager, anbefaler vi at du tjekker feriestedets websted inden afrejse. Du kan også kontakte feriestedet direkte, hvis du har spørgsmål eller bekymringer. Husk, at de er her for at sikre, at din ferie er sikker, komfortabel og frem for alt behagelig!

    • Hvis du flyver til din destination, skal du sørge for at tjekke dit flyselskabs krav for at se, om de har nogle specifikke regler, som du skal overholde.

    • Din hjemrejse – sørg for, at du er klar over, hvad du skal gøre, når du vender tilbage til Danmark. Dette inkluderer eventuelle test, du skal tage, før du forlader din feriedestination. Klik på linket nedenfor for at få flere oplysninger.

  • Er din BytteFerie beskyttet? Tilføj udvidet beskyttelse til din booking op til 14 dage før indtjekning, så du får mere fleksibilitet og ro i sindet. Få flere oplysninger her.

  • Sikkerhed i udlandet – glem ikke mundbind, håndsprit og vådservietter.

For at få mere vejledning om planlægning af dine rejser skal du klikke her.

Hvis du er bosiddende i et andet land, skal du kontakte de lokale myndigheder og få de seneste rejseoplysninger.