Vi kan hjælpe dig med at udnytte potentialet i din timeshare

Vi er en medlemsorganisation bestående af kyndige ferieelskere, der ejer timeshare på vores over 4.300 tilknyttede feriesteder i hele verden.

Ombytning hos os er enkelt:

• RCI Weeks-medlemmer deponere deres ferieejerskabsuge(r) i vores globale pulje af ferieboliger, og vælger til gengæld en eller flere feriebolig(er).

• RCI Points-medlemmer ombytter point til ferier og ekstra ydelser.

Foruden en lang række andre feriemuligheder og relaterede produkter, er medlemskab af RCI en fantastisk måde at få mere ud af dit ferieejerskab. Det giver et alternativ til det at vende tilbage til det samme sted hvert år.

 

Flere måder at nyde din timeshare på

Flere feriesteder i hele verden

Flere feriesteder i hele verden

Vælg at holde ferie på over 4.300 feriesteder i over 110 lande. Ingen anden udbyder af bytteferier kan tilbyde så mange muligheder til deres medlemmer.

SØG FERIESTEDER
Flere feriemuligheder

Flere feriemuligheder

Med vores RCI Weeks- og RCI Point-BytteFerieprogrammer, plus med vores "EkstraFerier"-lejeboliger, "Sidste-minut"-tilbud og vigtige partnerskaber, vil du blive overrasket over, hvor du kan komme hen med dit RCI-medlemskab.

SE MEDLEMSFORDELE
Flere minder med de mennesker, der betyder mest

Flere minder med de mennesker, der betyder mest

Uanset hvor travl hverdagen kan være, er ferietid værdifuld tid. Få det meste ud af dine værdifulde stunder. Med feriestedsanmeldelser fra vores medlemmer kan du være sikker på at få en hjemlig følelse, når du ankommer, så du får mere tid til at udforske!

TILMELD DIG RCI
Endnu mere for dit medlemskab!

Endnu mere for dit medlemskab!

Opgradér til RCI Platinum indkvarteringsmuligheder opgraderinger, belønninger, prioriteret adgang, sporing af bagage og livsstilfordele, som du kan nyde derhjemme og på ferien!

OPDAG RCI PLATINUM

Jeg har faktisk aldrig været på mit eget feriested. Jeg købte timeshare blot for at blive RCI-medlem og kunne bytte feriebolig... Jeg tror, det handler om at kende systemet. Hvis du træffer kloge købsbeslutninger og deponerer hurtigt for at få maksimal udnyttelse, åbner du op for en hel verden af eventyr.

Maria Musgrove-Wethey, RCI-medlem siden 1992

 

Hvorfor skal du tilmelde dig?

Du får det største udvalg

Du får det største udvalg

Du finder ganske enkelt ikke så meget variation og fleksibilitet med andre udbydere af timeshare-BytteFerier.

Du har fuld kontrol

Du har fuld kontrol

Du kan endda låne, forlænge, udlåne eller kombinere bytteværdi eller point for at øge dit ferieejerskabs værdi. Det betyder, at helt særlige drømmeferier kan blive til virkelighed.

Vi er her for dig

Vi er her for dig

Vores omfattende online hjælpebibliotek tilknyttet din medlemskonto er fyldt med tips og trinvise vejledninger til at hjælpe dig. Vores erfarne og vidende guider sidder klar til at modtage dit opkald.

Dine venner får også fordele

Dine venner får også fordele

Med samme byttegebyr for alle indkvarteringsstørrelser kan du tage familie og venner med dig eller bestille to enheder i den samme uge. Du kan endda købe et Gæstekort, du kan give til venner, der ikke er medlemmer, så de kan nyde vores tilknyttede feriesteder.

Ejer du allerede en timeshare?

Hvis du allerede ejer en timeshare hos et af vores tilknyttede feriesteder, kan du få meget mere ud af din timeshare! Tilmeld dig RCI og byt din timeshare til ferier i hele verden.

TILMELD DIG RCI »

Er du allerede RCI-medlem?

Tilmeld dig og få en onlinekonto, så du kan se ferietilgængelighed, administrere dine medlemsfordele og meget mere.

TILMELD DIG »