Lad din timeshare arbejde hårdere – mens du slapper mere af!

Med over 4.000 tilknyttede feriesteder på verdensplan kan det være, at dine venner allerede ejer en timeshare i en kvalificeret feriebolig, men at de går glip af fordelene ved et RCI-medlemskab.

 

 

Sådan tilmelder du dig og tjener 475 DKK/535 NOK til dig og din ven*

Trin 1

Eksisterende medlemmer: Giv din ven dit RCI-medlemsnummer, så vedkommende kan skrive det i sit ansøgningsskema – så modtager I begge 475 DKK/535 NOK i kredit.

Trin 2

Venner: Udfyld vores onlinemedlemsformular. Brug dette link for at sikre, at I begge modtager vores tilbud:

TILMELD DIG NU > Open in a new Window

Trin 3

Vi bekræfter det nye medlemskab og kontakter dig! Indtil da kan vi måske friste dig …

SE FERIESTEDER > Open in a new Window

 

*Vilkår og betingelser: Dette tilbud kan ikke kombineres med andre kampagner, tilbud eller rabatter. Tilbuddet gælder ikke for ansatte på Wyndham-destinationer eller leverandører af Wyndham-destinationer og deres medarbejdere og må ikke udbydes kommercielt og/eller mod betaling i nogen form. Vi forbeholder os altid ret til at ændre, forlænge og/eller tilbagetrække dette tilbud uden forudgående varsel. Henvisende medlem: For at være berettiget til at modtage en RCI-kredit på en værdi af 475 DKK/535 NOK skal den timeshareejer, du henviser, tilmelde sig og optages i RCI Weeks-bytteprogrammet. Kreditten kan kun bruges som betaling for de valgte RCI-produkter og -tjenester, som er: BytteFerie, EkstraFerie, "Sidste Minut"-tilbud eller Gæstekort, og den kan ikke refunderes eller byttes til kontanter. RCI Travel-tjenester er ikke inkluderet. Når du anbefaler et medlem, bekræfter du, at du har vedkommendes tilladelse til det. Der er ingen begrænsning på antallet af timeshareejere, du kan anbefale. Det henvisende medlem skal forblive medlem af RCI for at modtage sin "Anbefal til en ven"-kredit og må ikke overtræde nogen af RCI's vilkår. Kreditten tildeles først til det henvisende medlem, når den timeshareejer, der henvises, har betalt indmeldelsesgebyr, er blevet godkendt af RCI og optaget som medlem af dennes RCI Weeks-bytteprogram, og en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet. Kreditten gælder for en periode på seks måneder efter tilmeldingen. Tilbuddet bliver ugyldigt, hvis den henviste timeshareejer ikke overholder alle RCI's krav, opsiger sit RCI-medlemskab inden en eventuel gældende fortrydelsesfrist, afvises af RCI eller afslutter sit RCI-medlemskab af andre grunde. Nye medlemmer: Ansøgere skal gennemføre tilmeldingsprocessen på rci.com korrekt, godkendes af RCI og acceptere RCI's vilkår for at kvalificere sig til dette tilbud. Ansøgningsprocessen som nyt medlem kan vare op til otte uger fra RCI's modtagelse af den udfyldte onlinetilmeldingsblanket. Kun ét nyt medlem pr. husstand er berettiget til dette tilbud til nye medlemmer, og det nye medlem må ikke bo i samme husstand som det medlem, der henviser. Nye medlemmer skal eje en eller flere timeshare uge(r) på et RCI-tilknyttet feriested. Det nye medlem må ikke have været RCI-medlem i seks måneder umiddelbart op til ansøgningen. Tilbuddet gælder ikke, hvis det nye medlem opsiger sit RCI-medlemskab inden udløbet af en eventuel gældende fortrydelsesfrist, afvises af RCI, eller hvis hans/hendes RCI-medlemskab ophører.