Hjælp til eksisterende bookinger

 

Booking af eksisterende BytteFerie:

i) Hvis du har købt byttesikring*, har du mulighed for at ændre din booking og ombooke til en fremtidig BytteFerie, forudsat at du ombooker inden for seks måneder fra den dato, hvor du vælger at annullere din oprindelige BytteFerie. Hvis du ønsker at ændre din booking til en alternativ destination, bedes du kontakte os. Vores ekspertrejseguider har viden om de forskellige feriesteders tilgængelighed i øjeblikket og vil hjælpe dig med at finde en alternativ destination, så du kan nyde din ferie.

Du skal være RCI-medlem på tidspunktet for din nye planlagte ferie.

ii) Hvis du IKKE har købt byttesikring, gælder vores standardvilkår for afbestilling. Vi vil hjælpe dig med at annullere eller ændre din reservation inden for 21 dage før rejsen og kreditere din RCI-medlemskonto med det fulde beløb, der er betalt til dato, så du kan ombooke en fremtidig ferie inden 31.12.22, hvis du ikke kan rejse af en af følgende årsager:

  • Det feriested, du har bestilt, er lukket på tidspunktet for din ferie
  • De nationale myndighedsbegrænsninger i dit land gør det ulovligt at rejse til udlandet
  • Det vil være nødvendigt at gå i karantæne ved ankomsten til din destination
  • Din feriedestination er på listen over områder, som regeringen i dit land har opsat restriktioner for, og hvorfra det bliver nødvendigt at gå i karantæne på et udvalgt hotel ved din hjemkomst.

Du behøver ikke at have gennemført din ombookede ferie inden 31.12.22, men du skal være RCI-medlem på tidspunktet for din ombookede ferie.

For alle bookinger, der annulleres før 31.05.21, har du indtil 30.09.22 til at ombooke en fremtidig ferie. Du skal være RCI-medlem på tidspunktet for din nye planlagte ferie.

 

Booking af ekissterende EkstraFerie:

For nye EkstraFerier, der bestilles fra 01.04.2021 og frem, har du mulighed for at ændre eller foretage en refunderbar afbestilling op til 46 dage før indtjekning. Og du mister også kun 15 % af den betalte pris, hvis du afbestiller inden for 31-45 dage før indtjekning. Vilkår er gældende – læs vores reviderede annulleringspolitik for EkstraFerier her.

Vil vi hjælpe dig med at annullere eller ændre din booking inden for 21 dage fra rejsen, hvis du ikke kan rejse på grund af lukning af et feriested eller krav pålagt af myndighederne såsom lokal nedlukning, evakueringsordrer, lukning af grænser eller juridiske forbud mod rejser. I dette tilfælde krediterer vi din RCI-medlemskonto med det fulde beløb, der er betalt til dato, så du kan ombooke til en fremtidig ferie inden 31.12.2022. Du behøver ikke at have gennemført rejsen inden denne dato.

For alle bookinger, der annulleres før 31.05.21, har du indtil 30.12.22 til at ombooke en fremtidig ferie. Du behøver ikke at have gennemført rejsen inden denne dato, men du skal være RCI-medlem på tidspunktet for din ombookede ferie.

Hvis du har en kredit på din konto fra en BytteFerie, du ikke kunne komme af sted på, kan du bruge den til at booke en EkstraFerie.

Gælder for alle:

Hvis du overvejer at annullere din RCI-ferie af en COVID-relateret grund, eller hvis du har købt byttesikring, skal du ikke annullere din booking på RCI.com. Kontakt os for at diskutere dine muligheder.

Du kan stadig annullere online af alle andre årsager, herunder booking af egne uger med eller uden byttesikring.

En ombooket BytteFerie skal ligge inden for den gyldige periode for enten din deponerede uge eller de point, du oprindeligt brugte. Du skal være RCI-medlem på tidspunktet for din nye planlagte ferie.

Hvis du har bestilt hotel, billeje, krydstogt eller aktiviteter gennem RCI Travel†, RCI Cruise° eller en af vores tredjepartspartnere, skal du kontakte den enkelte udbyder for at få oplyst dennes annulleringspolitik.

Du bedes kontakte os, hvis du ønsker at ændre eller annullere et hotelbytte eller en "kontant" hotelbooking. Disse leveres af Alliance Reservation Network. Der gælder særlige annulleringspolitikker for hoteller, som ikke omfattet af ovennævnte politikker.

I tilfælde af en uoverensstemmelse mellem vilkårene for dit RCI-medlemskab og ovenstående vilkår, er de ovenstående vilkår gældende.