Όπως οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες, ξεκινήσαμε από μια ιδέα...

Το ακρώνυμο RCI σημαίνει Resort Condominiums International. Το 1974, οι ιδρυτές της Jon και Christel DeHaan εισήγαγαν για πρώτη φορά την ιδέα της ανταλλαγής διακοπών. Το ζευγάρι συνειδητοποίησε ότι με την ανταλλαγή διακοπών σε παραθεριστικά συγκροτήματα προσφέρονται περισσότερες επιλογές και προτίθεται αξία στην εμπειρία της ιδιοκτησίας χρονομεριδίου. Δημιούργησαν ένα σύστημα που επέτρεπε στους κατόχους χρονομεριδίων να ανταλλάζουν τις διακοπές τους στο δικό τους κατάλυμα με διαμονή της ίδιας διάρκειας σε άλλα συγκροτήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανταλλαγής της RCI. Έτσι, οι κάτοχοι χρονομεριδίων, σε όλο τον κόσμο, απέκτησαν ένα νέο επίπεδο ευελιξίας και επιλογών και ήρθε η επανάσταση στην εμπειρία διακοπών για εκατομμύρια ανθρώπους.

Σήμερα, παραμένουμε οι παγκόσμιοι ηγέτες στην ανταλλαγή διακοπών, προσφέροντας το μεγαλύτερο δίκτυο συγκροτημάτων, προορισμών και εμπειριών διακοπών στους κατόχους χρονομεριδίων σε όλο τον κόσμο. Τα περισσότερα συγκροτήματα εμπιστεύονται εμάς για την παροχή συνδρομών για ανταλλαγή διακοπών σε όλο τον κόσμο, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ανταλλαγής παγκοσμίως.

Στην RCI, κατανοούμε ότι, ανεξαρτήτως του πόσο απασχολημένοι μπορεί να είστε, λατρεύετε τον χρόνο που ξεκλέβετε κάθε χρόνο για να κάνετε διακοπές με την οικογένεια και τους φίλους σας. Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να ζήσετε στιγμές που θα θυμάστε για πάντα – επειδή οι διακοπές σας είναι το παν για μας.

Η εξέλιξή μας

Δεκαετία '70

Δεκαετία '70

Το 1974, ιδρύθηκε το πρώτο γραφείο της RCI στην Ιντιανάπολις, όπου εξακολουθούμε να έχουμε παρουσία ακόμα και σήμερα. Μέσα σε ένα χρόνο, επιβεβαιώθηκαν 236 ανταλλαγές διακοπών. 1976: Άνοιξε το γραφείο στο Μεξικό, και ακολούθησε το γραφείο στο Λονδίνο, το 1977.

Δεκαετία του '80

Δεκαετία του '80

Ανοίξαμε γραφεία στην Αργεντινή, την Αυστραλία, τη Δανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, το Μονακό, την Πορτογαλία και τη Νότια Αφρική. Το 1985, ο αριθμός των συνεργαζόμενων συγκροτημάτων έφτασε τα 1.000. Μέχρι το 1986, είχαν επιβεβαιωθεί περισσότερες από 300.000 ανταλλαγές. Μέχρι το 1989, ο αριθμός των οικογενειών των μελών μας ξεπερνούσε το 1 εκατομμύριο.

Δεκαετία του '90

Δεκαετία του '90

Ξεκινήσαμε το πρόγραμμα αναγνώρισης ποιότητας RCI Gold Crown, το 1991. Το 1998, δημιουργήθηκε από τον ιδρυτή μας το Christel House, και έγινε η δική μας επιλογή φιλανθρωπίας. Το 1999, επιβεβαιώθηκαν περισσότερες από 2,7 εκατομμύρια ανταλλαγές, με περίπου 7,5 εκατομμύρια ανθρώπους να απολαμβάνουν τις διακοπές τους

Δεκαετία του '00

Δεκαετία του '00

Ξεκινήσαμε το πρόγραμμα RCI Points: το πρώτο πρόγραμμα ανταλλαγής με βάση τους πόντους παγκοσμίως. Το 2002, ξεκινήσαμε το πρόγραμμα πολυτελών ανταλλαγών: το Registry Collection. Γιορτάσαμε την 30ή επέτειό μας το 2004, με 3 εκατομμύρια μέλη. Το 2008, ο αριθμός των συνεργαζόμενων συγκροτημάτων έφτασε τις 4.000.

Σήμερα

Μέσα από τα βασικά προγράμματα ανταλλαγής, το RCI Weeks και το RCI Points, προσφέρουμε στα μέλη μας πρόσβαση σε συνεργαζόμενα συγκροτήματα σε περισσότερες από 110 χώρες, απλά με μια προμήθεια ανταλλαγής. Τα μέλη μας επίσης απολαμβάνουν απίθανες προσφορές ενοικίασης από τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας, ταξιδιωτικές ανέσεις και παροχές διακοπών. Η αναβάθμιση σε συνδρομή RCI Platinum προσφέρει ακόμα περισσότερα, όπως πλεονεκτήματα lifestyle στο σπίτι και για τις διακοπές.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΦΕΛΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

Διαθέτετε ήδη χρονομερίδιο;

Εάν έχετε ήδη χρονομερίδιο σε ένα από τα συνεργαζόμενα συγκροτήματά μας, μπορείτε να το αξιοποιήσετε ακόμη περισσότερο. Εγγραφείτε στην RCI για να ανταλλάξετε το χρονομερίδιό σας με διακοπές σε όλο τον κόσμο.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ RCI »

Είστε ήδη μέλος της RCI;

Δημιουργήστε τον δικό σας online λογαριασμό για να βλέπετε τη διαθεσιμότητα διακοπών, να διαχειρίζεστε τα προνόμια μελών και πολλά άλλα.

ΕΓΓΡΑΦΗ »