Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει πολλά μέρη σε όλο τον κόσμο χάρη στη συνδρομή μας στην RCI. Τα ταξίδια είναι το πάθος μας

Nina Shah, μέλος της RCI

 

Τι προσφέρει η συνδρομή στην RCI;

RCI Weeks

RCI Weeks

Αν αναζητάτε μια εμπειρία που θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε διακοπές σε όλο τον κόσμο, σε ποιοτικά καταλύματα με λίγα χρήματα, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να υποβάλετε τις Εβδομάδες του δικού σας συγκροτήματος στο καταθετήριο Ανταλλαγής διακοπών και ως αντάλλαγμα να κάνετε κράτηση Εβδομάδας στο συγκρότημα ενός άλλου μέλους.

Κατά την κατάθεση της Εβδομάδας για το δικό σας κατάλυμα, εκχωρείται μια αξία Συναλλακτικής δύναμης. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για όσες Ανταλλαγές διακοπών σάς επιτρέπει η συναλλακτική δύναμή σας, εντός περιόδου 2 ετών από την ημερομηνία έναρξης της εβδομάδας στη δική σας ιδιοκτησία. Μπορείτε, επίσης, να κερδίσετε αρκετή συναλλακτική δύναμη για να κάνετε κράτηση για πολλές ανταλλαγές διακοπών, κυρίως με τις συχνές εκπτώσεις μας.

Μαζί με την προμήθεια ανταλλαγής, η Συναλλακτική σας Δύναμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κράτηση μίας ή περισσότερων Ανταλλαγών Διακοπών σε συνεργαζόμενα συγκροτήματα της RCI ή για εκπτωτικές διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία. Επιπλέον, τα Platinum μέλη της RCI μπορούν να χρησιμοποιούν τη Συναλλακτική Δύναμη για να μειώσουν το κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου.

RCI WEEKS - ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
RCI Points

RCI Points

Στο πλαίσιο του προγράμματος Points της RCI μπορείτε εύκολα να ανταλλάξετε την ιδιοκτησία των διακοπών σας με άλλα συγκροτήματα της RCI σε όλο τον κόσμο. Στην ιδιοκτησία διακοπών έχει εκχωρηθεί μια αξία πόντων με βάση διάφορα κριτήρια όπως το μέγεθος του καταλύματος, οι ημερομηνίες ιδιοκτησίας σας, η αξιολόγηση ποιότητας του συγκροτήματος από τα μέλη καθώς και η προσφορά και η ζήτηση.

Εξοικονομήστε πόντους με τις εκπτώσεις πόντων στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής και τις μηνιαίες προσφορές πόντων και νοικιάστε, επεκτείνετε, δανειστείτε ή εξοικονομήστε πόντους για να έχετε στη διάθεσή σας ακόμη περισσότερες επιλογές για Ανταλλαγές διακοπών στην RCI. Εξοικονομήστε πόντους με τις εκπτώσεις πόντων στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής και τις μηνιαίες προσφορές πόντων και νοικιάστε, επεκτείνετε, δανειστείτε ή εξοικονομήστε πόντους για να έχετε στη διάθεσή σας ακόμη περισσότερες επιλογές για Ανταλλαγές διακοπών στην RCI.

RCI POINTS - ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ
Επιπλέον διακοπές

Επιπλέον διακοπές

Κάντε κράτηση για μια ενοικίαση Επιπλέον διακοπών και εξοικονομήστε συναλλακτική δύναμη και πόντους για τις Ανταλλαγές διακοπών στην RCI. Οι τιμές βασίζονται στη διαμονή και δεν υπολογίζονται ανά άτομο, ενώ ξεκινούν από US $ την εβδομάδα. Ταξιδέψτε εντός 45 ημερών από τη στιγμή της κράτησης με τις Προσφορές της τελευταίας στιγμής για τις ενοικιάσεις.

Επιπλέον, προσφέρουμε τακτικές εκπτώσεις για τις Επιπλέον διακοπές καθ' όλη τη διάρκεια του έτους καθώς και τις δημοφιλείς προσφορές τύπου «αγοράστε ένα πακέτο διακοπών και πάρτε το δεύτερο δωρεάν», παρέχοντάς σας έτσι περισσότερους τρόπους για να απολαύσετε τις διακοπές σας μαζί μας!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ - ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Απολαύστε περισσότερα με τη συνδρομή RCI Platinum

Απολαύστε περισσότερα με τη συνδρομή RCI Platinum

Τα μέλη μας μπορούν να αναβαθμίσουν τη συνδρομή τους σε RCI Platinum, αποκτώντας έτσι πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία προνομίων για τα προϊόντα της RCI με ένα ετήσιο κόστος... και αυτό είναι μόνο η αρχή!

Ως μέλη με συνδρομή RCI Platinum μπορείτε να επωφεληθείτε από τη διαθεσιμότητα της προτεραιότητας πρόσβασης σε περιζήτητους προορισμούς, από τις ευκαιρίες για δωρεάν αναβαθμίσεις μονάδων και πάρα πολλά ακόμα. Όταν κάνετε επιλεγμένες συναλλαγές, όπως Επιπλέον διακοπές και Πιστοποιητικά φιλοξενούμενου της RCI, κερδίζετε επιβραβεύσεις Platinum. Οι επιβραβεύσεις Platinum πιστώνονται στο λογαριασμό που έχετε στην RCI και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μελλοντικές συναλλαγές.

RCI PLATINUM - ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πιστοποιητικά φιλοξενούμενων

Πιστοποιητικά φιλοξενούμενων

Μοιραστείτε τη συνδρομή σας RCI με φίλους και συγγενείς αγοράζοντας ένα πιστοποιητικό φιλοξενούμενου. Απλώς κάντε πρώτα την κράτηση για τις διακοπές σας και, στη συνέχεια, προσθέστε το πιστοποιητικό κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Προστασία διακοπών

Προστασία διακοπών

Με τη Προστασία ανταλλαγής, μπορείτε να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε την Ανταλλαγή Διακοπών σας για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λόγο έως και 14 ημέρες πριν από την άφιξή σας. Αν ακυρώσετε την κράτηση, θα πάρετε πίσω τους πόντους σας ή τη Συναλλακτική σας Δύναμη, ενώ η προμήθεια ανταλλαγής θα προστεθεί στον λογαριασμό σας στην RCI ως πίστωση, την οποία θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην επόμενη κράτηση Ανταλλαγής Διακοπών.

Image Alt Text Opens in New Window

Περιοδικό Endless Vacation

Αποδράστε με τις προτάσεις του Endless Vacation, του αποκλειστικού περιοδικού μας για τα μέλη. Το Endless Vacation, που φιλοξενεί άρθρα για προορισμούς, συμβουλές και ιστορίες μελών καθώς και προσφορές, εκδίδεται δύο φορές το χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

Διαθέτετε ήδη χρονομερίδιο;

Εάν έχετε ήδη χρονομερίδιο σε ένα από τα συνεργαζόμενα συγκροτήματά μας, μπορείτε να το αξιοποιήσετε ακόμη περισσότερο. Εγγραφείτε στην RCI για να ανταλλάξετε το χρονομερίδιό σας με διακοπές σε όλο τον κόσμο.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ RCI »

Είστε ήδη μέλος της RCI;

Δημιουργήστε τον δικό σας online λογαριασμό για να βλέπετε τη διαθεσιμότητα διακοπών, να διαχειρίζεστε τα προνόμια μελών και πολλά άλλα.

ΕΓΓΡΑΦΗ »