Τι είναι η συνδρομή RCI Weeks;

Η συνδρομή RCI Weeks προσφέρει στους κατόχους χρονομεριδίων στα συνεργαζόμενα παραθεριστικά συγκροτήματα RCI την ευκαιρία να καταθέσουν τις δικές τους εβδομάδες στο πρόγραμμα Ανταλλαγής διακοπών και να κάνουν κράτηση ίδιας αξίας σε ένα άλλο συγκρότημα (ή περισσότερες εβδομάδες μικρότερης αξίας σε συγκροτήματα), με μια προμήθεια ανταλλαγής, ανεξάρτητα από το μέγεθος του καταλύματος, την τοποθεσία ή τις ημερομηνίες του ταξιδιού.

Στις εβδομάδες ιδιοκτησίας αποδίδεται μια αξία συναλλακτικής δύναμης με βάση διάφορα κριτήρια, όπως η αξιολόγηση που δίνουν τα μέλη στο συγκρότημα, η εποχικότητα της εβδομάδας σας, το μέγεθος του καταλύματος, η ποικιλία των παροχών του καταλύματος και η ζήτηση. Όσο μεγαλύτερη είναι η συναλλακτική δύναμή σας, τόσο περισσότερη αξία έχετε για τις κρατήσεις σας σε Ανταλλαγές διακοπών σε άλλα συγκροτήματα!

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για διακοπές με χαμηλότερη αξία συναλλακτικής δύναμης και επίσης να διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε κράτηση για δύο ή περισσότερες διακοπές. Αν έχετε υπόλοιπα συναλλακτικής δύναμης μετά από τις κρατήσεις σας, μπορείτε να τα συνδυάσετε και να λάβετε αρκετή συναλλακτική δύναμη για να κάνετε κράτηση για μια επιπλέον ανταλλαγή διακοπών. Οι τακτικές μας εκπτώσεις στη συναλλακτική δύναμη, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, μπορεί να περιλαμβάνουν διακοπές με χαμηλή αξία από 4, και έτσι να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπόλοιπη συναλλακτική δύναμή σας για να απολαύσετε επιπλέον αποδράσεις.

Η Συναλλακτική Δύναμη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για εκπτωτικές διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία. Επιπλέον, τα Platinum μέλη της RCI μπορούν να χρησιμοποιούν τη Συναλλακτική Δύναμη για να μειώσουν το κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου.

Πώς λειτουργεί η συνδρομή στο πρόγραμμα RCI Weeks;

1. Κάντε κατάθεση

Καταθέστε την εβδομάδα ιδιοκτησίας σας. Ανάλογα με τον τύπο ιδιοκτησίας, μπορείτε να το κάνετε ηλεκτρονικά μέσω του λογαριασμού μέλους, απευθείας με το συγκρότημα ή μέσω της RCI.

2. Λάβετε τη συναλλακτική δύναμή σας

Στην κατατεθειμένη εβδομάδα σας θα αποδοθεί μια συναλλακτική δύναμη για να την χρησιμοποιήσετε σε μία ή πολλές ανταλλαγές διακοπών!

3. Κάντε κράτηση για την Ανταλλαγή διακοπών στην RCI

Πληρώστε μια ενιαία προμήθεια ανταλλαγής διακοπών ανά κράτηση, ανεξάρτητα από το μέγεθος του καταλύματος, τις αξιολογήσεις του συγκροτήματος ή τις ημερομηνίες ταξιδιού!

4. Προσθέστε προστασία συναλλακτικής δύναμης

Αν πρέπει να ακυρώσετε την κράτησή σας για την Ανταλλαγή διακοπών για οποιονδήποτε απρόβλεπτο λόγο, μην χάνετε τη συναλλακτική δύναμή σας.

5. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία!

Συνδυάστε το υπόλοιπο της συναλλακτικής σας δύναμης και τα πιστωτικά υπολοίπου κατάθεσης για να έχετε περισσότερη συναλλακτική δύναμη για περισσότερες κρατήσεις ανταλλαγής διακοπών.

6. Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις

Με τις τακτικές εκπτώσεις μας συναλλακτικής δύναμης μπορείτε να απολαύσετε μια ανταλλαγή διακοπών RCI με αξίες συναλλακτικής δύναμης από 4.

"Επειδή είμαι ιδιοκτήτρια μιας μονάδας που φιλοξενεί οκτώ άτομα σε ένα συγκρότημα Gold Crown της RCI στις Ηνωμένες Πολιτείες, μπορώ να ανταλλάξω την κατάθεση της εβδομάδας μου για μέχρι τρεις εβδομάδες διακοπών στην Ευρώπη Όταν βαρέθηκα τις διακοπές στη Φλόριντα και επειδή η κόρη μου, η Σέλι, είχε μεγαλώσει αρκετά για την Ντίσνεϊλαντ, το ταξίδι στην Ευρώπη ήταν η επόμενη μεγάλη περιπέτεια για εμένα."

Tracie Bushell - Μέλος της RCI

Διαθέτετε ήδη χρονομερίδιο;

Εάν έχετε ήδη χρονομερίδιο σε ένα από τα συνεργαζόμενα συγκροτήματά μας, μπορείτε να το αξιοποιήσετε ακόμη περισσότερο. Εγγραφείτε στην RCI για να ανταλλάξετε το χρονομερίδιό σας με διακοπές σε όλο τον κόσμο.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ RCI »

Είστε ήδη μέλος της RCI;

Δημιουργήστε τον δικό σας online λογαριασμό για να βλέπετε τη διαθεσιμότητα διακοπών, να διαχειρίζεστε τα προνόμια μελών και πολλά άλλα.

ΕΓΓΡΑΦΗ »