Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες του χρονομεριδίου σας

Είμαστε μια εταιρεία με συνδρομητές που λατρεύουν τις διακοπές και διαθέτουν χρονομερίδιο σε κάποιο από τα πάνω από 4.000 συνεργαζόμενα συγκροτήματά μας παγκοσμίως.

Η Ανταλλαγή σε εμάς είναι απλή:

• Τα μέλη του προγράμματος RCI Weeks καταθέτουν τις εβδομάδες της ιδιοκτησίας διακοπών τους στην παγκόσμια βάση καταλυμάτων μας και επιλέγουν ως αντάλλαγμα μία ή περισσότερες διακοπές.

• Τα μέλη του προγράμματος RCI Points ανταλλάζουν πόντους για διακοπές. Επίσης, οι κάτοικοι επιλεγμένων χωρών μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους πόντους τους για προϊόντα συνεργατών του προγράμματος RCI Points, όπως ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ξενοδοχεία και εισιτήρια για αξιοθέατα.

Επιπλέον, παρέχοντας μια πληθώρα πρόσθετων επιλογών διακοπών και σχετικών προϊόντων, η συμμετοχή σας στην RCI αποτελεί έναν απίθανο τρόπο για να αξιοποιήσετε περισσότερο την ιδιοκτησία διακοπών σας και να έχετε μια εναλλακτική από το επιστρέφετε κάθε χρόνο στο ίδιο μέρος.

 

Περισσότεροι τρόποι για να χαρείτε το χρονομερίδιό σας

Περισσότερα συγκροτήματα σε όλο τον κόσμο

Περισσότερα συγκροτήματα σε όλο τον κόσμο

Επιλέξτε διακοπές σε πάνω από 4.300 συγκροτήματα σε περισσότερες από 110 χώρες. Κανένας άλλος πάροχος ανταλλαγής διακοπών δεν προσφέρει τόσες πολλές επιλογές στα μέλη του.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ
Περισσότερες επιλογές διακοπών

Περισσότερες επιλογές διακοπών

Με τα προγράμματα ανταλλαγής διακοπών RCI Weeks και RCI Points, καθώς και με τις ενοικιάσεις για «Επιπλέον διακοπές», τις Προσφορές της τελευταίας στιγμής και τις καίριες συνεργασίες μας, θα εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε πόσο μακριά μπορεί να σας πάει η συνδρομή σας στην RCI.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΦΕΛΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ
Περισσότερες αναμνήσεις διακοπών με τα αγαπημένα σας πρόσωπα

Περισσότερες αναμνήσεις διακοπών με τα αγαπημένα σας πρόσωπα

Ανεξάρτητα από το πόσο πολυάσχολη είναι η ζωή σας, ο χρόνος των διακοπών σας είναι πολύτιμος. Αυτές οι σημαντικές στιγμές σας πρέπει να αξίζουν. Χάρη στις αξιολογήσεις των μελών μας για την ποιότητα των συγκροτημάτων, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα νιώσετε σαν το σπίτι σας μόλις φτάσετε, ενώ θα έχετε περισσότερο χρόνο για τις εξερευνήσεις σας!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ RCI
Ακόμα περισσότερα για τη συνδρομή σας!

Ακόμα περισσότερα για τη συνδρομή σας!

Κάντε αναβάθμιση της συνδρομής σας σε RCI Platinum για αναβαθμίσεις καταλυμάτων, επιβραβεύσεις, πρόσβαση προτεραιότητας, παρακολούθηση αποσκευών και προνόμια lifestyle για να τα απολαύσετε στο δικό σας κατάλυμα ή στις διακοπές σας!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ RCI PLATINUM

Πότε δεν έμεινα στο δικό μου συγκρότημα. Αφού αγόρασα ένα χρονομερίδιο και με την ιδιότητα του μέλους στην RCI, είχα τη δυνατότητα ανταλλαγών. Το παν είναι να γνωρίζεις το σύστημα. Αν κάνεις καλές επιλογές αγορών και κάνεις γρήγορες καταθέσεις για μέγιστο όφελος, μπροστά σου ανοίγεται ένας ολόκληρος κόσμος περιπέτειας.

Maria Musgrove-Wethey, Μέλος του RCI από το 1992

 

Γιατί να γίνετε μέλος μας;

Έχετε τις περισσότερες επιλογές

Έχετε τις περισσότερες επιλογές

Απλώς, γιατί με κανέναν άλλο πάροχο ανταλλαγής διακοπών χρονομεριδίου δεν θα έχετε τόση ποικιλία και ευελιξία.

Έχετε τον πλήρη έλεγχο

Έχετε τον πλήρη έλεγχο

Μπορείτε ακόμη και να δανειστείτε, να επεκτείνετε, να νοικιάσετε ή να συνδυάσετε συναλλακτική δύναμη ή πόντους για να αυξήσετε την αξία της ιδιοκτησίας σας διακοπών, δηλαδή επιπλέον όνειρα ειδικών διακοπών μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Έχετε την υποστήριξή μας

Έχετε την υποστήριξή μας

Η εκτενής ηλεκτρονική βιβλιοθήκη βοήθειας που είναι διαθέσιμη για τους λογαριασμούς των μελών μας είναι γεμάτη συμβουλές και αναλυτικούς οδηγούς που θα σας βοηθήσουν. Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι εκπρόσωποί μας είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν τηλεφωνικά.

Οι φίλοι σας μπορούν επίσης να επωφεληθούν

Οι φίλοι σας μπορούν επίσης να επωφεληθούν

Με την ίδια προμήθεια ανταλλαγής για όλα τα μεγέθη καταλυμάτων, πάρτε μαζί σας τους φίλους και την οικογένειά σας ή κάντε κράτηση για δύο μονάδες για την ίδια εβδομάδα. Μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε ένα πιστοποιητικό φιλοξενούμενου για να απολαύσει ένας φίλος σας που δεν είναι μέλος τα συνεργαζόμενα συγκροτήματά μας.

Διαθέτετε ήδη χρονομερίδιο;

Εάν έχετε ήδη χρονομερίδιο σε ένα από τα συνεργαζόμενα συγκροτήματά μας, μπορείτε να το αξιοποιήσετε ακόμη περισσότερο. Εγγραφείτε στην RCI για να ανταλλάξετε το χρονομερίδιό σας με διακοπές σε όλο τον κόσμο.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ RCI »

Είστε ήδη μέλος της RCI;

Δημιουργήστε τον δικό σας online λογαριασμό για να βλέπετε τη διαθεσιμότητα διακοπών, να διαχειρίζεστε τα προνόμια μελών και πολλά άλλα.

ΕΓΓΡΑΦΗ »