Περιοδικό Endless Vacation

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ:

ΧΕΙΜΏΝΑΣ 2020

Αφεθείτε και εμπνευστείτε από αυτήν την έκδοση Endless Vacation. Οι κορυφαίες συμβουλές μας θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις διακοπές σας πραγματικότητα, προσφέροντας ονειρεμένους μακρινούς προορισμούς και ηλιόλουστα νησιά.

Το κεντρικό θέμα σας μεταφέρει στην Τζαμάικα, όπου μπορείτε να απολαύσετε πιο αργούς ρυθμούς ζωής στις παραλίες λεπτής άμμου και τα κρυστάλλινα νερά του Montego Bay. Εναλλακτικά, μπορείτε να εξερευνήσετε την Ευρώπη και να επισκεφθείτε τη γραφική πόλη του Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, από τα θεαματικά παγωμένα σπήλαια έως τις γαλάζιες λίμνες του Zell am See. Επίσης, η Μάλτα αποτελεί έναν προορισμό απόδρασης για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν τον πλούσιο πολιτισμό του νησιού.

Τέλος, για τους λάτρεις του ήλιου, η Κόστα Μπλάνκα με τις χρυσές ακτές και την έντονη νυχτερινή ζωή της, πληροί όλες τις προϋποθέσεις για μια πραγματικά αναζωογονητική απόδραση. Όποια έμπνευση κι αν επιλέξετε από αυτήν την έκδοση Endless Vacation, φροντίστε να κάνετε αναζήτηση των συγκροτημάτων μας στη διεύθυνση RCI.com για να βρείτε τις διακοπές των ονείρων σας.

Φθινόπωρο / Χειμώνας 2018 Open in a New Window

Φθινόπωρο / Χειμώνας 2018
ΠΡΟΒΟΛΉ

Ανοιξη / Καλοκαίρι 2018 Open in a New Window

Ανοιξη / Καλοκαίρι 2018
ΠΡΟΒΟΛΉ

Φθινόπωρο / Χειμώνας 2018 Open in a New Window

Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017
ΠΡΟΒΟΛΉ