Υποστήριξη για υπάρχουσες κρατήσεις

 

Για υπάρχουσες κρατήσεις Ανταλλαγής Διακοπών:

i) αν έχετε αγοράσει Προστασία Ανταλλαγής*, θα έχετε την ευελιξία να τροποποιήσετε την κράτηση της ανταλλαγής σας και να κάνετε την επανακράτηση για μια μελλοντική ανταλλαγή διακοπών, με την προϋπόθεση ότι θα κάνετε την επανακράτηση εντός έξι μηνών από την ημερομηνία που θα επιλέξετε να ακυρώσετε την αρχική κράτηση ανταλλαγής σας. Εάν επιθυμείτε να τροποποιήσετε την κράτησή σας για κάποιον διαφορετικό προορισμό, επικοινωνήστε μαζί μας. Οι έμπειροι ταξιδιωτικοί σύμβουλοί μας γνωρίζουν ποια συγκροτήματα είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή, σε ποια μέρη και σε ποιες ημερομηνίες, και θα σας βοηθήσουν να βρείτε έναν εναλλακτικό προορισμό για να τον απολαύσετε.

Πρέπει να είστε μέλος της RCI τη στιγμή των επαναπρογραμματισμένων διακοπών σας.

ii) αν ΔΕΝ έχετε αγοράσει Προστασία Ανταλλαγής, ισχύουν οι γενικοί όροι ακύρωσης. Θα σας παρέχουμε υποστήριξη για να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την κράτησή σας εντός 21 ημερών από την ημερομηνία ταξιδιού και θα πιστώσουμε στον λογαριασμό σας στην RCI ολόκληρο το ποσό που έχετε καταβάλει μέχρι σήμερα, ώστε να μπορέσετε να κάνετε την επανακράτηση των μελλοντικών διακοπών ως τις 31.12.22, εφόσον δεν μπορείτε να ταξιδέψετε για οποιονδήποτε από τους παρακάτω λόγους:

  • Αν το συγκρότημα στο οποίο έχετε κάνει κράτηση θα είναι κλειστό την περίοδο των διακοπών σας.
  • Αν οι εθνικοί σας κυβερνητικοί περιορισμοί καταστήσουν παράνομα τα ταξίδια στο εξωτερικό.
  • Αν καταστεί απαραίτητη η καραντίνα κατά την άφιξη στον προορισμό σας.
  • Αν ο προορισμός των διακοπών σας προστεθεί στην λίστα περιορισμών της κυβέρνησης της χώρας σας και καταστεί απαραίτητη η καραντίνα σε ένα ξενοδοχείο καραντίνας κατά την επιστροφή σας.

Δεν χρειάζεται να έχετε ταξιδέψει μέχρι τις 31.12.2022, αλλά πρέπει να είστε μέλος της RCI κατά τη στιγμή των επαναπρογραμματισμένων διακοπών σας.

Για κρατήσεις που ακυρώθηκαν πριν τις 31.05.21, μπορείτε μέχρι τις 30.09.22 να κάνετε εκ νέου κράτηση για μελλοντικές διακοπές. Πρέπει να είστε μέλος της RCI τη στιγμή των επαναπρογραμματισμένων διακοπών σας.

 

Για υπάρχουσες κρατήσεις Επιπλέον Διακοπών:

Για κάθε νέο πακέτο Επιπλέον Διακοπών για τις οποίες κάνετε κράτηση από 01.04.21 και μετά, θα έχετε την ευελιξία να κάνετε αλλαγή ή ακύρωση με δυνατότητα επιστροφής χρημάτων έως και 46 ημέρες πριν από την άφιξή σας. Επιπλέον, θα χάσετε μόνο το 15% της τιμής που καταβάλατε αν κάνετε ακύρωση εντός 31-45 ημερών από την ημερομηνία άφιξης. Ισχύουν όροι – διαβάστε την αναθεωρημένη πολιτική ακύρωσης των Επιπλέον Διακοπών εδώ.

Θα σας παρέχουμε υποστήριξη προκειμένου να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την κράτησή σας εντός 21 ημερών από την ημερομηνία ταξιδιού σας, εάν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε λόγω κλεισίματος συγκροτήματος ή κυβερνητικής εντολής, όπως τοπικός περιορισμός της κυκλοφορίας, εντολές εκκένωσης, κλείσιμο συνόρων ή νομικές απαγορεύσεις ταξιδιού. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πιστώσουμε το λογαριασμό μέλους σας στην RCI με το πλήρες ποσό που έχει καταβληθεί μέχρι σήμερα, ώστε να μπορείτε να κάνετε επανακράτηση των μελλοντικών διακοπών σας μέχρι τις 31.12.2022. Δεν χρειάζεται να έχετε ταξιδέψει μέχρι αυτήν την ημερομηνία.

Για κρατήσεις που ακυρώθηκαν πριν τις 31.05.21, μπορείτε μέχρι τις 30.09.22 να κάνετε εκ νέου κράτηση για μελλοντικές διακοπές. Δεν χρειάζεται να έχετε ταξιδέψει μέχρι αυτήν την ημερομηνία, αλλά πρέπει να είστε μέλος της RCI κατά τη στιγμή επαναπρογραμματισμού των διακοπών σας.

Αν έχετε πιστωτικό υπόλοιπο στο λογαριασμό σας από Ανταλλαγή Διακοπών που δεν μπορέσατε να απολαύσετε, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για κράτηση Επιπλέον Διακοπών.

Ισχύει για όλους:

Αν σκέφτεστε να ακυρώσετε τις διακοπές σας με την RCI για λόγο που σχετίζεται με τον Covid ή αν έχετε αγοράσει Προστασία Ανταλλαγής, μην ακυρώσετε την κράτησή σας στο RCI.com. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις επιλογές σας.

Μπορείτε ακόμα να κάνετε ακύρωση ηλεκτρονικά για όλους τους άλλους λόγους, συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων εβδομάδας στο δικό σας συγκρότημα με ή χωρίς Προστασία Ανταλλαγής.

Η επανακράτηση της ανταλλαγής διακοπών πρέπει να πραγματοποιείται εντός της έγκυρης χρονικής περιόδου είτε της κατατεθειμένης εβδομάδας σας είτε των πόντων που χρησιμοποιήθηκαν αρχικά. Πρέπει να είστε μέλος της RCI τη στιγμή των επαναπρογραμματισμένων διακοπών σας.

Αν έχετε κάνει κράτηση για ξενοδοχείο, ενοικίαση αυτοκινήτου, κρουαζιέρα ή για δραστηριότητες μέσω RCI Travel†, RCI Cruise° ή ενός τρίτου συνεργάτη μας, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον εκάστοτε πάροχο για να ενημερωθείτε για τη δική του πολιτική ακύρωσης.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν επιθυμείτε να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε μια ανταλλαγή ξενοδοχείου ή μια κράτηση ξενοδοχείου (σε μετρητά). Αυτές παρέχονται από το δίκτυο κρατήσεων της Alliance. Ισχύουν μεμονωμένες πολιτικές ακύρωσης ξενοδοχείων, οι οποίες εξαιρούνται από τις πολιτικές που αναφέρονται παραπάνω.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε διένεξης μεταξύ των όρων της συνδρομής σας στην RCI και των όρων που αναφέρονται παραπάνω, θα ισχύουν οι όροι που αναφέρονται παραπάνω.