Τι κάνουμε για εσάς;

 

Μετρώντας περισσότερα από 40 χρόνια ιστορίας, έχουμε συνηθίσει να εξελισσόμαστε για να ανταποκρινόμαστε πάντα με επιτυχία στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του τουριστικού κλάδου. Και παρά την εμφάνιση του Covid-19, είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε σε αυτή τη δυσάρεστη συγκυρία να επηρεάσει τις διακοπές σας.

Διαμορφώνουμε κατάλληλα το ταξιδιωτικό μας δίκτυο, ώστε να ανταποκριθούμε στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες και εργαζόμαστε πιο σκληρά από ποτέ για να προσφέρουμε εκπληκτικά και ασφαλή πακέτα διαμονής σε συνεργαζόμενα συγκροτήματα σε όλο τον κόσμο.

Κάντε κλικ σε κάθε πλακίδιο για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τη δέσμευση που αναλάβαμε για να σας βοηθήσουμε να κάνετε κρατήσεις και αλλαγές και να απολαύσετε τις διακοπές σας με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Έχετε ήδη κάνει κράτηση; Open in a new Window

Έχετε ήδη κάνει κράτηση;

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πάρετε τη σωστή απόφαση σχετικά με την κράτηση των διακοπών σας.

Συγκεντρώσαμε ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να εξερευνήσετε τις επιλογές σας.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Δεν είστε σίγουροι για την κράτηση; Open in a new Window

Δεν είστε σίγουροι για την κράτηση;

Σας καταλαβαίνουμε – και για αυτόν τον λόγο δημιουργήσαμε τη Προστασία Ανταλλαγής για τις Ανταλλαγές Διακοπών σας και αναθεωρήσαμε την Πολιτική Ακύρωσης των Επιπλέον Διακοπών μας.

Μάθετε περισσότερα για την Προστασία Ανταλλαγής εδώ.

Διαβάστε την αναθεωρημένη Πολιτική Ακύρωσης των Επιπλέον Διακοπών εδώ.

Οι πιο πρόσφατες ταξιδιωτικές πληροφορίες Open in a new Window

Οι πιο πρόσφατες ταξιδιωτικές πληροφορίες

Ο τρόπος που ταξιδεύουμε μπορεί να έχει αλλάξει, αλλά ο ρόλος μας εδώ στην RCI όχι.

Καθώς οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί και οι οδηγίες αλλάζουν τακτικά, συγκεντρώσαμε ορισμένες πληροφορίες και συνδέσμους που ελπίζουμε να σας φανούν χρήσιμοι.

Διαβάστε τις οδηγίες και τις συμβουλές μας που θα σας βοηθήσουν να ετοιμαστείτε για τις διακοπές σας.

Έχετε πίστωση στο λογαριασμό σας;

Έχετε πίστωση στο λογαριασμό σας;

Εάν έχετε πίστωση, χρησιμοποιήστε την για να κάνετε κράτηση ανταλλαγής διακοπών ή επιπλέον διακοπών σε ένα από τα 4.200 και περισσότερα συνεργαζόμενα συγκροτήματά μας. Οι μονάδες πίστωσης είναι έγκυρες και για προσφορές!

Η ημερομηνία λήξης της πίστωσής σας εξαρτάται από το πότε κάνατε την κράτηση των διακοπών σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, διαβάστε την ενότητα «Έχετε ήδη κάνει κράτηση;» παραπάνω.

Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε προτού λήξει η πίστωσή σας – πρέπει απλώς να έχετε κάνει την κράτηση. Οι μονάδες πίστωσης είναι έγκυρες και για προσφορές!

Ασφάλεια κατά τη διαμονή στο συγκρότημα

Ασφάλεια κατά τη διαμονή στο συγκρότημα

Επικοινωνούμε συνεχώς με τα συνεργαζόμενα συγκροτήματά μας σχετικά με τις εντατικές προσπάθειες που καταβάλλουν για να διατηρούν τα καταλύματα και τους κοινόχρηστους χώρους τους ασφαλείς. Πολλά διαθέτουν πλέον εγκρίσεις από τις τοπικές αρχές όσον αφορά τη συμμόρφωση της λειτουργίας τους με τις απαιτήσεις για τον ιό Covid-19, ενώ ταυτόχρονα έχουν θέσει σε εφαρμογή και δικούς τους κανόνες για την προστασία των επισκεπτών, προσφέροντας ένα όσο το δυνατό πιο λειτουργικό αλλά και ασφαλές περιβάλλον.

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες κριτικές του Trip Advisor για τα συγκροτήματα που σας ενδιαφέρουν και ανακαλύψτε τις προσωπικές εμπειρίες και φωτογραφίες των πελατών. Τα περισσότερα συνεργαζόμενα συγκροτήματά μας διαθέτουν επίσης ανακοινώσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες ενημερώνονται τακτικά.

Για οποιαδήποτε κράτηση που κάνετε, σας συνιστούμε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του συγκροτήματος πριν ταξιδέψετε ή να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί τους, εάν έχετε οποιαδήποτε απορία.^

Είμαστε εδώ για εσάς

Είμαστε εδώ για εσάς

Επικοινωνήστε με τους έμπειρους ταξιδιωτικούς συμβούλους μας τηλεφωνικά ή μέσω της Live Βοήθειας. Οι σύμβουλοί μας ενημερώνονται καθημερινά σχετικά με τις πιο πρόσφατες επιπτώσεις του Covid-19 στις ταξιδιωτικές ρυθμίσεις και είναι σε θέση να σας παρέχουν συμβουλές για προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε με τις κρατήσεις σας.

Οι σύμβουλοί μας γνωρίζουν ποια συγκροτήματα είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή, σε ποια μέρη και σε ποιες ημερομηνίες, και θα σας βοηθήσουν να βρείτε έναν εναλλακτικό προορισμό για να τον απολαύσετε.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να υποστηρίξουμε τον λογαριασμό σας, ώστε να έχετε κάθε ευκαιρία να ταξιδέψετε, να εξοικονομήσετε χρήματα και να επωφεληθείτε από τα προνόμια που έχετε πριν τη λήξη τους.

Τι λένε τα μέλη μας;

Είμαστε εδώ για εσάς!

RCI.com

RCI.com

Χάρη στη διαρκή διαδικτυακή παρουσία μας, 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα, μπορείτε να αναζητήσετε, να κάνετε κράτηση και να διαχειριστείτε τα ταξίδια σας όποτε θέλετε. Μην ακυρώσετε την κράτησή σας ηλεκτρονικά. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Εκπρόσωποι διακοπών

ΕΚΠΡΌΣΩΠΟΙ ΔΙΑΚΟΠΏΝ

Καλέστε τους εξειδικευμένους εκπροσώπους μας για βοήθεια και καθοδήγηση. Κάντε κλικ για να δείτε τους αριθμούς και τις ώρες λειτουργίας.

* Για να διαβάσετε τους όρους και προϋποθέσεις της βελτιωμένης προστασίας, μεταβείτε εδώ

^ Το συγκρότημά σας είναι υπεύθυνο για την παροχή των πιο πρόσφατων πληροφοριών στους φιλοξενούμενους σχετικά με τις δραστηριότητες που είναι διαθέσιμες κατά τις ημερομηνίες της κράτησής σας, καθώς και για την παροχή μέτρων προστασίας της υγείας και της ασφάλειας επιτόπου. Η RCI δεν ευθύνεται για πληροφορίες που παρέχονται ή παραλείπονται από ένα συγκρότημα ή που προκύπτουν από τα μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας τα οποία ενδέχεται να εφαρμόζονται ή να μην εφαρμόζονται σε ένα συγκρότημα.