A legtöbb nagy vállalathoz hasonlóan az RCI is egy ötlettel kezdődött...

Az RCI a Resorts Condominiums International rövidítése. 1974-ben alapítóink, Jon és Christel DeHaan létrehozták az üdülési csererendszer koncepcióját. A házaspár rájött, hogy az üdülőcsere nagyobb választékot eredményezett, és növelte az üdülési tulajdonjoghoz kapcsolódó élményeket. Olyan rendszert hoztak létre, amely lehetővé tette, hogy a timeshare tulajdonosok elcseréljék azt az időt, amellyel saját üdülőjükben rendelkeztek az RCI csereprogramjában résztvevő más üdülőkben eltöltött, azonos időre. Ez korábban ismeretlen rugalmasságot és választékot nyújtott a timeshare tulajdonosoknak, és több millió ember üdülését forradalmasította.

Napjainkig megőriztük globális vezetői pozíciónkat a csereüdülés terén, és az üdülők, úti célok és utazással kapcsolatos szolgáltatások legnagyobb hálózatávát biztosítjuk timeshare tulajdonosaink számára. Több üdülő bíz meg minket a világszínvonalú üdülési jogok értékesítésével, mint bármely más csereüdüléssel foglalkozó vállalatot a világon.

Az RCI-nél mi megértjük, hogy legyen a munkahelyén bármilyen elfoglalt, minden évben alig várja az üdülésre félretett szabadságokat, amelyeket családjával és barátaival tölt el. Azt szeretnénk, hogy életre szóló élményeket szerezzen – mert számunkra az Ön üdülése a legfontosabb.

Cégünk fejlődése

1970-es évek

1970-es évek

1974-ben, Indianapolisban nyit meg az első RCI iroda, ahol cégünk napjainkban is jelen van. Egy év alatt 236 csereüdülést hagytak jóvá. 1976-ban nyit mexikói, majd 1977-ben londoni irodánk.

1980-as évek

1980-as évek

Az RCI irodákat nyit Argentínában, Ausztráliában, Dániában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Japánban, Monacóban, Portugáliában és Dél-Afrikában. 1985-ben üdvözöljük ezredik partnerüdülőnket. 1986-ra több mint 300 000 cserét erősítettünk meg. 1989-re a tagsági létszám túllépi az egymillió főt.

1990-es évek

1990-es évek

1991-ben jön létre az RCI Gold Crown minőségbiztosítási program. 1998-ban alapítónk létrehozza a Christel House vállalatot, amely az RCI jótékonysági szervezetévé válik. 1999-re több mint 2,7 millió cserét hagyunk jóvá, és 7,5 millió ember üdül velünk

2000-res évek

2000-res évek

Elindul az RCI Points, az első globális pontalapú csererendszer. 2002-ben elindítjuk a Registry Collection elnevezésű luxus csereprogramot. 2004-ben ünnepeljük harmincadik évfordulónkat, 3 millió tagsági létszámmal. 2008-ban már 4000 partnerüdülővel büszkélkedhetünk.

Napjainkban

Az RCI Weeks és az RCI Points alapvető csereprogramjainkkal tagjaink több mint 110 ország partnerüdülőihez férnek hozzá egyetlen cseredíj ellenében. Tagjaink emellett nagyszerű kedvezményeket kapnak partnercégeink bérléseire, az utazásra és az üdülési „extrákra”. Akik pedig az RCI Platinum tagságra váltanak, még több kedvezményt és előnyt élvezhetnek üdüléseiken és otthonukban is.

TAGSÁGI ELŐNYÖK MEGTEKINTÉSE

Már rendelkezik üdülési joggal?

Ha már van üdülési joga valamely partnerüdülőnkben, hozzon ki még többet timeshare tulajdonjogából! Csatlakozzon az RCI-hez, és cserélje timeshare jogát üdülésekre világszerte.

CSATLAKOZZON AZ RCI-HEZ »

Már RCI tag?

Regisztrálja online fiókját, ahol megtekintheti az üdülések elérhetőségét, kezelheti tagsági előnyeit, és sok minden mást.

REGISZTRÁLJON »