Mik az RCI Plusz üdülések és last minute ajánlatok?

A Plusz üdülések és last minute ajánlatok „készpénzes” foglalások, amelyek az RCI partnerüdülők bérelhető üdülési szolgáltatásaira vonatkoznak.

Csak a szállásért fizet, nem személyenként, így a Plusz üdülések és last minute ajánlatok ár-érték arányban verhetetlenek.

A Plusz üdülések stúdió vagy hotelszoba árai már €269/héttől kezdődnek. A last minute ajánlatok Plusz üdülések, 45 napon belüli utazási dátummal, és áruk €255-tól kezdődik.

 

Miért foglaljon Plusz üdülést vagy last minute ajánlatot?

1. Tartsa meg csereértékét vagy pontjait RCI csereüdülésekre

A Plusz üdülések és last minute ajánlatok „készpénzes” foglalások, akárcsak a szabad piacon – de kizárólga RCI tagok számára elérhetők.

2. Takarítson meg még többet rendszeres kedvezményeinkkel!

A Last minute ajánlatok már heti €255-tól kezdődnek. Az árak a szállásra vonatkoznak, nem személyenként értendők. Az év során időnként Plusz üdülés akciókkal kedveskedünk tagjainknak, többek közt népszerű „egyet fizet, kettőt kap” ajánlatainkkal, amelyekkel még több értéket és üdülőt élvezhet.

3. Garantált minőség

Plusz üdülések és last minute ajánlatok partnerüdülőinkben. Minden üdülőnk rendelkezik besorolással, amely tagjaink visszajelzésein alapul, ebbe beletartozik a Gold Crown és a Silver Crown értékelés, valamint a vendéglátás szintje is. Üdülőink bármelyikében nyaralhat, ugyanazt a magas minőséget biztosítjuk Önnek.

4. Ismerjen meg további RCI partnerüdülőket

A Plusz üdülések és last minute ajánlatok száma nem korlátozott, így Ön miért korlátozná RCI üdüléseit a csereüdülésekre?

5. Még több üdülés barátaival

Miért ne vinné magával barátait? Választhat nagyobb szállást, több lakóegységet ugyanabban az üdülőben, vagy megvásárolhatja a Vendégigazolványt, így barátai önállóan is utazhatnak.

6. Üdülőink kiélvezésének alternatívája

Ha előre kinézte, melyik üdülőben szeretne nyaralni, de a megfelelő időpontban nincs szabad kapacitás csereüdülésre, Plusz üdülésre még mindig találhat szabad helyet. Ha látjuk, hogy a deponált hetek foglaltak, de tudjuk, hogy tagjaink igényt tartanak az üdülőre, lehetőség szerint bérbe adott üdüléseket egyeztetünk, ha az üdülő szabad kapacitása megengedi.

Már rendelkezik üdülési joggal?

Ha már van üdülési joga valamely partnerüdülőnkben, hozzon ki még többet timeshare tulajdonjogából! Csatlakozzon az RCI-hez, és cserélje timeshare jogát üdülésekre világszerte.

CSATLAKOZZON AZ RCI-HEZ »

Már RCI tag?

Regisztrálja online fiókját, ahol megtekintheti az üdülések elérhetőségét, kezelheti tagsági előnyeit, és sok minden mást.

REGISZTRÁLJON »