RCI tagságunknak köszönhetően a világ számos helyére eljutottunk az évek során. Szenvedélyünk az utazás

Nina Shah, RCI tag

 

Mit nyújt Önnek az RCI tagság?

RCI Weeks

RCI Weeks

Ha olyan üdülési élményt keres, amely lehetővé teszi, hogy számos üdülőhely közül válasszon világszerte, és névleges díjért kiváló minőségű szállásokat vegyen igénybe, deponálhatja az üdülési tulajdonjoga alapján járó heteket csereüdülési bankunkba, és cserébe lefoglalhatja egy másik tag üdülési hetét.

Amikor deponálja üdülési tulajdonjogához tartozó hetét, hozzárendelünk egy csereértéket. Annyi csereüdülést foglalhat, amelyet csereértéke lehetővé tesz, a tulajdonosi hetének kezdő időpontjától számított két éven belül. Előfordulhat, hogy csereértéke több csereüdülés foglalására is elegendő lesz, különösen akkor, ha igénybe veszi rendszeres kedvezményeinket.

A cseredíjjal együtt csereértékét is felhasználhatja egy vagy több csereüdülés foglalására RCI partnerüdülőkben vagy kedvezményes éjszakai hoteltartózkodásokra. Ráadásul az RCI Platinum tagok csereértéküket az autókölcsönzés költségeinek csökkentésére is felhasználhatják.

RCI WEEKS – TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
RCI Points

RCI Points

Az RCI Points család tagjaként rugalmas módon cserélheti ki üdülési jogát a világ különböző pontjain található RCI üdülőkben tölthető üdülésre. Üdülési tulajdonjogához pontértéket rendelünk hozzá számos tényező alapján, ilyenek például a következők: az ingatlan mérete, az Ön tulajdonosi időpontjai, az üdülő besorolása a tagok minőséggel kapcsolatos visszajelzései alapján, valamint az üdülő kereslete és kínálata.

A cseredíjjal együtt pontjait is felhasználhatja egy vagy több csereüdülés foglalására RCI partnerüdülőkben vagy kedvezményes éjszakai hoteltartózkodásokra. Ráadásul az RCI Platinum tagok pontjaikat az autókölcsönzés költségeinek csökkentésére is felhasználhatják. Takarítson meg Last minute Points foglalási kedvezményeinkkel és havi Points ajánlatainkkal, valamint béreljen, hosszabbítson meg, kölcsönözzön vagy tartson meg pontokat, hogy még több RCI csereüdülési lehetőséggel rendelkezzen.

RCI POINTS – TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Plusz üdülések és last minute ajánlatok

Plusz üdülések és last minute ajánlatok

Foglaljon egy bérelt „Plusz üdülést”, és tartsa meg csereértékét és pontjait RCI csereüdülésekre. Az árak €269-től kezdődnek, és a szállásra vonatkoznak, nem személyenként értendők.

Takarítson meg még többet, amikor bérelt Last minute ajánlatainkkal a foglalást követő 45 napon belül utazik.

Az év során rendszeresek a Pusz üdülésekre vonatkozó kedvezmények, csak úgy, mint a híres „Foglaljon le egy üdülést, és a másodikat ingyen kapja” akciónk, így még több lehetősége van velünk üdülni!

PLUSZ ÜDÜLÉSEK ÉS LAST MINUTE AJÁNLATOK – TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Használja ki az RCI Platinum tagság előnyeit

Használja ki az RCI Platinum tagság előnyeit

Tagjaink RCI Platinum tagságra válthatnak, ami azt jelenti, hogy éves díj fejében a tényleges ár töredékéért juthatnak hozzá számos RCI termékhez!

Az RCI Platinum tagok kihasználhatják az elsőbbségi hozzáférést a legkeresettebb úti célok üdülőihez, illetve ingyenesen nagyobb lakóegységre válthatnak, és még sok minden mást is igénybe vehetnek. Platinum jóváírásokat szerezhet egyes tranzakciók után, például Plusz üdülések foglalásakor vagy RCI vendégigazolványok vásárlásakor. Az RCI Platinum jóváírásokat az RCI számlán írjuk jóvá, és azokat későbbi tranzakciókhoz használhatja fel.

RCI PLATINUM – TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Vendégigazolványok

Vendégigazolványok

Ossza meg RCI tagságát barátaival és családtagjaival a Vendégigazolvány segítségével. Foglalja le üdülését, majd fizetéskor adja hozzá a vendégigazolványt.

Üdülési védelem

Üdülési védelem

A cserevédelemmel a bejelentkezés előtti ötödik napig BÁRMILYEN okból módosíthatja vagy lemondhatja a csereüdülését! Ha lemondja a foglalását, visszakapja a pontjait vagy a csereértékét, és jóváírásként a cseredíja is visszakerül RCI tagsági fiókjába, amelyet a következő csereüdülése lefoglalásához használhat fel.

RCI Travel† és Üdülési „extrák”

RCI Travel† és Üdülési „extrák”

Itt vagyunk, hogy megszervezzük Önnek üdüléseit, repülőútjait, belépőjegyeit és minden egyebet. Élvezze a nagyszerű megtakarításokat hotelekben, autókölcsönzéskor és tevékenységeknél, exkluzív és kedvezményes tagsági árakkal és hatalmas választékkal.

Rugalmasságot kínálunk a csereérték vagy a pontok használatánál, hogy kedvezményesen férjen hozzá a hotelek árához, valamint az exkluzív tagsági díjakhoz. Az RCI Platinum tagok még többet takaríthatnak meg egyes hoteleken, továbbá – a tagsági megtakarítás mellett – a csereértéket vagy a pontokat az autókölcsönzés árának csökkentésére is felhasználhatják.

Ne feledje, hogy ezeket az előnyöket nem otthon töltött napokon is használhatja, nem csak üdülésének kiegészítőjeként!

Endless Vacation magazin

Endless Vacation magazin

Utazzon messzire az Endless Vacation segítségével: exkluzív tagsági magazinunk tele van kiemelt úti célokkal, tippekkel, tagsági élménybeszámolókkal és ajánlatokkal.

OLVASSA EL A LEGÚJABB SZÁMOT Open in a new Window

Az † RCI Travel szolgáltatásait a Contemporary Travel Solutions Ltd nyújtja, valamint üzemelteti, cégjegyzékszám: 06664958, székhely: Building 4, Manchester Green, 337 Styal Road, Manchester M22 5LG. A Contemporary Travel Solutions Ltd repülőutat is tartalmazó csomagokat árusít a 11285 ATOL szám alatt, valamint P6913 számmal az ABTA tagja. Ha egyéni utazási szolgáltatásokat, például csak szállást vásárol, ez a védelem nem érvényes. Az RCI Travel vállalatnál kezdeményezett összes foglalásra annak saját foglalási feltételei érvényesek. A Contemporary Travel Solutions az RCI Travel márkanevet az RCI Europe-tól kapott licenc alapján használja. Az RCI Europe az RCI Travel vállalattól független jogi személy. Az RCI Europe nem nyújt utazási szolgáltatásokat, és nem vállal felelősséget az RCI Travel által értékesített termékekért és szolgáltatásokért. Nem minden RCI Travel termék érhető el minden országban. UK Copyright © 2019 RCI Travel. Minden jog fenntartva.

Már rendelkezik üdülési joggal?

Ha már van üdülési joga valamely partnerüdülőnkben, hozzon ki még többet timeshare tulajdonjogából! Csatlakozzon az RCI-hez, és cserélje timeshare jogát üdülésekre világszerte.

CSATLAKOZZON AZ RCI-HEZ »

Már RCI tag?

Regisztrálja online fiókját, ahol megtekintheti az üdülések elérhetőségét, kezelheti tagsági előnyeit, és sok minden mást.

REGISZTRÁLJON »