Mi az az RCI Points tagság?

Az RCI Points tagság lehetővé teszi az RCI partnerüdülők timeshare tulajdonosai számára, hogy tulajdonosi hetüket egy meghatározott pontmennyiségre cseréljék. A cseredíjjal együtt pontjait is felhasználhatja csereüdülések foglalására RCI partnerüdülőkben vagy kedvezményes éjszakai hoteltartózkodásokra. Ráadásul az RCI Platinum tagok pontjaikat az autókölcsönzés költségeinek csökkentésére is felhasználhatják.

A tulajdonosi hetekhez a következők alapján rendeljük hozzá a pontértéket: a tagok értékelése az adott üdülőről, az ágyak száma, az üdülő és az Ön által birtokolt dátumok népszerűsége.

Tulajdonosi hete pontértékével egyező, vagy annál alacsonyabb pontérték ellenében foglalhat csereüdülést – előfordulhat, hogy ebből kettő vagy több üdülést is foglalhat, különösen akkor, ha kihasználja havi Points ajánlatainkat és last minute Points foglalási kedvezményeinket.

Hogyan működik a Points tagság?

Tulajdonosi hetéhez pontértéket rendelünk hozzá

Ez a következők alapján történik: a tagok értékelése az adott üdülőről, az ágyak száma, az üdülő és az Ön által birtokolt dátumok népszerűsége. Ezeket a pontokat az értékükkel egyező, vagy alacsonyabb pontértékű csereüdülésekre és RCI Points Partner termékekre használhatja fel.

Pontvédelem

Ne veszítse el pontjait, ha előre nem látható okokból le kell mondania csereüdülését.

Akár 50% kedvezmény a pontértékekből

Ha el tud utazni a foglalástól számított 45 napon belül, akár 50%-ot megtakaríthat a pontértékekből.

Takarítson meg a havi Points ajánlatokkal

A csereüdülési pontértékek bizonyos üdülőkben minden hónapban kedvezményesek.

Pontok kölcsönzése vagy bérlése

Nincs elég pontja a következő üdülés lefoglalására? Vagy igazán különleges csereüdülésre vágyik? Béreljen pontokat, hogy többet „költhessen”, vagy kölcsönözzön pontokat a következő használati évéből.

"Az üdülőnk jóvoltából jó hírű vállalatokkal kerültünk kapcsolatba, és utazásaink jól szervezettek voltak, így csak arra kellett koncentrálnunk, hogy jól érezzük magunkat. Bizonyos tevékenységek sokba kerültek, de tudtuk, hogy ez egy különleges nyaralás, ezért igyekeztünk minél több programon részt venni. Emellett, mivel csak RCI cseredíjunkkal fizettünk, több mint 1000 fontot spóroltunk a szállásbérlési költségeken."

Philip Hakim, RCI tag

Már rendelkezik üdülési joggal?

Ha már van üdülési joga valamely partnerüdülőnkben, hozzon ki még többet timeshare tulajdonjogából! Csatlakozzon az RCI-hez, és cserélje timeshare jogát üdülésekre világszerte.

CSATLAKOZZON AZ RCI-HEZ »

Már RCI tag?

Regisztrálja online fiókját, ahol megtekintheti az üdülések elérhetőségét, kezelheti tagsági előnyeit, és sok minden mást.

REGISZTRÁLJON »