Mi az az RCI Weeks tagság?

Az RCI Weeks tagság lehetővé teszi a timeshare tulajdonosok számára, hogy az RCI partnerüdülőkben birtokolt hetüket/heteiket deponálják csereüdülési programunkba, és azonos értékben, cseredíj ellenében foglalhassanak egy másikat (vagy több hetet az alacsonyabb értékű üdülőkben) az ingatlan méretétől, helyszínétől és az utazás dátumától függetlenül.

A tulajdonosi hetekhez megadott kritériumok szerint rendeljük hozzá a csereértéket, ezek többek közt a következők: a tagok értékelése az adott üdülőről, a hét szezonalitása, a szállás mérete, a kikapcsolódási lehetőségek választéka és a népszerűség. Minél nagyobb a csereértéke, annál többet használhat fel következő csereüdülésének lefoglalásához, ha más üdülőben szeretné tölteni azt!

Alacsonyabb csereértékű üdülést is foglalhat – előfordulhat, hogy így kettő vagy több üdülésre is elég lesz a csereértéke. Ha a foglalásai után még mindig rendelkezik fennmaradó csereértékkel, összevonhatja ezeket, így lehet, hogy marad csereértéke még egy csereüdülés lefoglalására. Az év során rendszeres csereérték kedvezményeink akár 4-es értékű üdüléseket is tartalmazhatnak, így fennmaradó csereértékét további izgalmas utazásokra használhatja fel.

A csereértéket is fel lehet használni kedvezményes éjszakai hoteltartózkodásokra. Ráadásul az RCI Platinum tagok csereértéküket az autókölcsönzés költségeinek csökkentésére is felhasználhatják.

Hogyan működik az RCI Weeks tagság?

1. Deponálás

Deponálja tulajdonosi hetét. A tulajdonjog típusától függően ezt megteheti tagsági fiókján keresztül online, közvetlen az üdülőnél vagy az RCI-n keresztül.

2. Megkapja csereértékét

Deponált hetéhez csereértéket rendelünk hozzá, amit felhasználhat egy, vagy akár több csereüdülés foglalására is!

3. RCI csereüdülés lefoglalása

Fizessen egy csereüdülési díjat foglalásonként, a szállás méretétől, az üdülő besorolásától és az utazás dátumától függetlenül!

4. Csereérték-védelem vásárlása

Ne veszítse el csereértékét, ha előre nem látható okokból le kell mondania csereüdülését.

5. A legkisebb is számít!

Vonja össze fennmaradó csereértékét és deponálási jóváírásait, így több csereértéket használhat fel még több csereüdülés lefoglalására.

6. Használja ki a kedvezményeket

Rendszeres csereérték kedvezményeinknek köszönhetően akár már 4-es csereértékű RCI csereüdüléseket is találhat.

Mivel egy nyolcszemélyes lakóegységgel rendelkezem egy RCI Gold Crown üdülőben az Egyesült Államokban, a hetem deponálását három heti üdülésre tudom elcserélni Európában. Mikor meguntam, hogy mindig Floridába megyek, és Shellie (a lányom) is kinőtte a Disney-t, az európai kalandozás lett az új szenvedélyem.

Tracie Bushell – RCI tag

Már rendelkezik üdülési joggal?

Ha már van üdülési joga valamely partnerüdülőnkben, hozzon ki még többet timeshare tulajdonjogából! Csatlakozzon az RCI-hez, és cserélje timeshare jogát üdülésekre világszerte.

CSATLAKOZZON AZ RCI-HEZ »

Már RCI tag?

Regisztrálja online fiókját, ahol megtekintheti az üdülések elérhetőségét, kezelheti tagsági előnyeit, és sok minden mást.

REGISZTRÁLJON »