„Az RCI megadja nekünk a lehetőséget, hogy kihasználjuk az időnket, és a számunkra legélvezetesebb üdülést választhassuk... Azt tapasztaljuk, hogy a tanácsok elősegítik a felkészülést utazásainkra, ezért sosem érezzük szükségét a vezetett túrákon való részvételnek, vagy az utazási irodák igénybevételének. Így gazdagabb az élmény, és lehetőségünk van a saját tempónkban átélni üdüléseinket”

Jean-Louis és Marie-Françoise, több mint 20 éve RCI tagok

Miért nagyszerű üdülési ajánlat a timeshare?

A timeshare – vagy üdülési jog – keretein belül időszakot vásárol (általában egy hetet vagy többet) egy olyan üdülőben, amely medencével, bárral, étteremmel, és hasonló helyszíni szolgáltatásokkal rendelkezik.

A timeshare elérhetővé teszi a saját nyaraló kényelmét azok számára is, akik szeretnének egy második otthont egy általuk kedvelt helyen, de nem biztos, hogy megengedhetik maguknak a saját nyaraló megvásárlását – vagy nem vágynak az azzal járó pénzügyi kötelezettségekre.

Az üdülők általában egy hét tulajdonjogát kínálják, amelyhez további heteket lehet vásárolni ugyanabban az üdülőben, vagy a fejlesztő további üdülőiben. Ha úgy dönt, hogy nem mindig saját üdülőjében szeretne pihenni, RCI tagsága lehetővé teszi, hogy tulajdonosi hetét a csereüdülési programba helyezze, és egy eltérő hetet foglaljon saját üdülőjében, vagy egy másik üdülőben. A résztulajdonosi konstrukciók és Destination Clubok általában többhetes tulajdonjogot kínálnak – gyakran előkelőbb ingatlanokban, kiváló helyeken.

What is Timeshare

Több mint otthonos

A timeshare tulajdonjog garantált üdülést nyújt minden évben, és kisebb pénzügyi kockázatot hordoz magában, mint amit egy saját tulajdonú üdülő fenntartása jelent. Általában az üdülők tágasabb szállást kínálnak a szállodákhoz képest, és gyakran több szolgáltatást nyújtanak.

Azonban ha Ön nem tagja egy csereüdülési szolgáltatónak, nem cserélheti el timeshare hetét egy másik üdülőben eltöltött hétre. Ha csatlakozik az RCI-hez, üdülések óriási kínálatát kapja – ugyanazért a heti névleges díjért cserébe bármely partnerüdülőnkben üdülhet, a mérettől vagy úti céltól függetlenül, továbbá hozzáférhet akciós bérbe adott üdüléseinkhez és az üdülési „extrákhoz”.

A timeshare típusai

Mi a dolga a timeshare üdülőfejlesztőknek?

A fejlesztők pontosan ezt teszik: felépítik és fejlesztik az üdülőket, akár többet is, eltérő úti célokon. Emellett pénzügyi csomagokat is biztosíthatnak a vásárlók támogatására. Amikor az ingatlan készen áll az eladásra, a fejlesztők beindítanak egy folyamatot, amely védi a timeshare tulajdonosok jogait azon ország jogi keretein belül, ahol az üdülő található, valamint az Európai Unió timeshare irányelvének megfelelően.

Tudjon meg többet az üdülőfejlesztőkről

Már rendelkezik üdülési joggal?

Ha már van üdülési joga valamely partnerüdülőnkben, hozzon ki még többet timeshare tulajdonjogából! Csatlakozzon az RCI-hez, és cserélje timeshare jogát üdülésekre világszerte.

CSATLAKOZZON AZ RCI-HEZ »

Már RCI tag?

Regisztrálja online fiókját, ahol megtekintheti az üdülések elérhetőségét, kezelheti tagsági előnyeit, és sok minden mást.

REGISZTRÁLJON »