Segíthetünk a legtöbbet kihozni timeshare tulajdonjogából

Tapasztalt vakációimádók tagsági szervezete vagyunk, tagjaink világszerte több, mint 4300 partnerüdülőnkben rendelkeznek timeshare üdülési joggal.

Velünk könnyedén cserélhet:

• Az RCI Weeks tagok birtokolt üdülési hetüket/heteiket üdülési szállásaink világméretű kínálatába deponálják – cserébe egy vagy több üdülést választhatnak.

• Az RCI Points tagok pontjaikat üdülésre és egyéb utazási extrákra válthatják be.

Ráadásul a további üdülési lehetőségeknek és kapcsolódó termékajánlatoknak köszönhetően az RCI tagsággal még többet hozhat ki üdülési jogából – ezenfelül minden évben új helyre látogathat el.

 

Több lehetőség timeshare üdülési jogának felhasználására

Világszerte több üdülő

Világszerte több üdülő

Válasszon több mint 4300 üdülő közül, több mint 110 országban. Nincs még egy olyan csereüdülés-szolgáltató, aki ennyi lehetőséget tudna kínálni tagjainak.

ÜDÜLŐK KERESÉSE
Még több üdülési lehetőség

Még több üdülési lehetőség

Nem is sejti, mennyi lehetőséget nyújt Önnek RCI tagsága az RCI Weeks és RCI Points csereüdülési programjainknak, a „Plusz üdülés” bérlésünknek, valamint last minute ajánlatainknak köszönhetően.

TAGSÁGI ELŐNYÖK MEGTEKINTÉSE
Még több közös élmény szeretteivel

Még több közös élmény szeretteivel

Legyen bármilyen rohanós is az élet, a szabad napok mindig értékesek. Használja ki ezeket az értékes időszakokat. Az üdülőket tagjaink értékelik, így biztos lehet abban, hogy otthon fogja magát érezni üdülése során és több ideje marad a kalandra!

CSATLAKOZZON AZ RCI-HEZ!
Most még többet kaphat tagságáért!

Even more for your membership!

Váltson RCI Platinum tagságra a jobb szálláshelyekért, juttatásokért, elsőbbségi hozzáférésért, poggyászkövetésért és előnyökért, amelyeket otthon és úton egyaránt élvezhet.

FEDEZZE FEL AZ RCI PLATINUM TAGSÁGOT

Még sose voltam a saját üdülőmben, egyszerűen csak azért vettem timeshare üdülési jogot, hogy RCI tag lehessek és csereüdülésekre mehessek... Szerintem ez a rendszer ismeretéről szól. Ha megfelelő vásárlási döntéseket hozunk és gyorsan deponálunk a lehető legtöbb juttatásért, számtalan kaland vár ránk.

Maria Musgrove-Wethey, 1992 óta RCI tag

 

Miért éri meg csatlakozni hozzánk?

A legnagyobb választékot kínáljuk

A legnagyobb választékot kínáljuk

Nem találni még egy olyan timeshare csereüdülési szolgáltatót, aki ekkora választékot és rugalmasságot tudna nyújtani.

Teljes mértékben Ön dönt

Teljes mértékben Ön dönt

Kölcsönözhet, bővítheti, bérelheti vagy kombinálhatja csereértékét vagy pontjait, ezáltal növelve üdülési jogának értékét – így valóra válhat a különleges álomutazás.

Mi segítünk ebben

Mi segítünk ebben

A tagsági fiókján belül található átfogó online súgókönyvtárunk telis-tele van tippekkel és lépésenkénti útmutatókkal, hogy Önt segítse. Tapasztalt tanácsadó munkatársaink várják hívását.

A barátait se hagyja otthon

A barátait se hagyja otthon

Ugyanazért a cseredíjért megkaphat minden méretű szállást, vigye magával családját és barátait, vagy foglaljon két lakóegységet ugyanarra a hétre. Emellett vásárolhat vendégigazolványt is, így barátai is élvezhetik partnerüdülőinket, még ha nem is tagok.

Már rendelkezik üdülési joggal?

Ha már van üdülési joga valamely partnerüdülőnkben, hozzon ki még többet timeshare tulajdonjogából! Csatlakozzon az RCI-hez, és cserélje timeshare jogát üdülésekre világszerte.

CSATLAKOZZON AZ RCI-HEZ »

Már RCI tag?

Regisztrálja online fiókját, ahol megtekintheti az üdülések elérhetőségét, kezelheti tagsági előnyeit, és sok minden mást.

REGISZTRÁLJON »