Hozza ki a legtöbbet timeshare üdülési jogából – és pihenjen többet!

Világszerte több mint 4000 partnerüdülőnkkel előfordulhat, hogy barátja már timeshare tulajdonos valamelyiknél, de még nem jogosult az RCI tagság előnyeire!

 

 

Hogyan csatlakozzon és kapjon 60 € juttatást Ön és barátja is?*

1. lépés

Meglévő tagok: adja meg barátjának RCI tagsági számát, amelyet barátja megad a jelentkezési lapon, így mindketten megkapják a 60 € juttatást.

2. lépés

Barátok: Töltse ki online jelentkezési lapunkat. Ezen hivatkozás segítségével biztosíthatja, hogy mindketten megkapják ajánlatunkat:

CSATLAKOZÁS MOST > Open in a new Window

3. lépés

Megerősítjük az új tagságot, és felvesszük a kapcsolatot Önnel! Addig engedje, hogy elcsábítsuk...

ÜDÜLŐK MEGTEKINTÉSE > Open in a new Window

 

*Szerződési feltételek: Ez az ajánlat nem vonható össze más promócióval, ajánlattal vagy kedvezménnyel. Az ajánlat nem vonatkozik a Wyndham Destination alkalmazottaira vagy a Wyndham Destination beszállítóira és azok alkalmazottaira, illetve nem hozható kereskedelmi forgalomba és/vagy nem használható fizetési eszközként. Fenntartjuk a jogot, hogy az ajánlatot előzetes bejelentés nélkül bármikor módosítsuk, meghosszabbítsuk és/vagy visszavonjuk. Hivatkozó tag: Ahhoz, hogy Ön jogosult legyen részesülni egy 60 €* értékű RCI kreditben, annak a timeshare-tulajdonosnak, akire hivatkozik, csatlakoznia kell és felvételt kell nyernie az RCI Weeks csereprogramba. A kreditet kizárólag bizonyos RCI termékekért és szolgáltatásokért (csereüdülés, plusz üdülés, last minute ajánlat vagy vendégigazolvány) való fizetéshez lehet felhasználni , és nem téríthető vissza, illetve nem váltható pénzre. A kredit az RCI Travel szolgáltatásokhoz nem használható fel. A hivatkozott tag ajánlásakor Ön megerősíti, hogy engedélyt kapott erre az illetőtől. Az ajánlható timeshare-tulajdonosok száma nincs korlátozva. A hivatkozó tagnak RCI tagnak kell maradnia, hogy megkaphassa „Ajánljon egy barátot” kreditjét, és nem szegheti meg az RCI feltételeinek egyikét sem. A kredit csak azután kerül jóváírásra a hivatkozó tag számára, hogy a hivatkozott timeshare-tulajdonos befizette a beíratási díját/díjait, az RCI elfogadta őt mint az RCI Weeks csereprogram tagját, és minden érvényben lévő „türelmi időszak” lejárt. A kredit a beíratástól számított hat hónapig lesz érvényes. Az ajánlat érvényét veszti, ha a hivatkozott timeshare-tulajdonos nem felel meg az RCI valamely követelményének, ha bármilyen érvényben lévő türelmi időszakon belül megszünteti RCI tagságát, ha az RCI elutasítja őt, illetve ha RCI tagsága bármilyen egyéb okból megszűnik. Az új tagok: A jelentkezőknek megfelelő módon teljesíteniük kell a beíratási folyamatot az rci.com-on, az RCI-nak el kell fogadnia őket, és meg kell felelniük az RCI feltételeinek a jelen ajánlatra való jogosultsághoz. Az új tag jelentkezési folyamata legfeljebb nyolc hetet vesz igénybe attól kezdődően, hogy az RCI megkapta a kitöltött online beíratási űrlapot. Háztartásonként csak egy új tag lesz jogosult az itt leírt új tagoknak szóló ajánlatra, és az új tag nem lakhat ugyanabban a háztartásban, mint a hivatkozó tag. Az új tagoknak saját timeshare héttel/hetekkel kell rendelkezniük valamely RCI partnerüdülőnél. Közvetlenül a jelentkezés előtti hat hónapban az új tag nem lehet RCI tag. Az ajánlat érvényét veszti, ha az új tag bármilyen érvényben lévő türelmi időszak során megszünteti RCI tagságát, ha az RCI elutasítja őt, vagy ha megszűnik RCI tagsága.