In onze jaren als RCI-lid hebben we ontzettend veel van de wereld gezien. Reizen is onze passie.

Nina Shah, RCI-lid

 

Welke voordelen biedt een RCI-lidmaatschap?

RCI Weeks

RCI Weeks

Als u op zoekt bent naar een vakantie-ervaring waarbij u overal ter wereld op vakantie kunt gaan en tegen een spotprijs kunt verblijven in kwaliteitsaccommodaties, dan bent u hier aan het juiste adres. U kunt uw eigen week of weken bij ons deponeren in onze ruilvakantiepool — en in ruil daarvoor de week van een ander lid boeken.

Wanneer u uw eigen week deponeert, wordt er een ruilkrachtwaarde aan toegekend. U kunt zoveel ruilvakanties boeken als uw ruilkracht toelaat, tot maximaal twee jaar na de startdatum van uw eigen week. U kunt zelfs genoeg ruilkracht sparen om meerdere ruilvakanties te boeken, vooral met onze reguliere kortingen.

U kunt uw ruilkracht in combinatie met ruilkosten gebruiken om een of meer ruilvakanties te boeken bij vakantieverblijven die bij RCI zijn aangesloten of om korting te krijgen op hotelovernachtingen. Daarnaast kunnen RCI Platinum-leden gebruikmaken van hun ruilkracht om de prijs van autohuur te verlagen.

RCI WEEKS — MEER INFORMATIE
RCI Points

RCI Points

Onze RCI Points-familie vormt een flexibele manier om uw vakantie-eigendom in te ruilen voor vakanties in andere RCI-accommodaties wereldwijd. Uw vakantie-eigendom krijgt een puntenwaarde toegewezen afhankelijk van een aantal factoren, zoals de omvang van uw eigendom, de vakantiedatums, de kwaliteitswaardering van uw vakantieverblijf, en vraag en aanbod.

U kunt uw punten in combinatie met ruilkosten gebruiken om een of meer ruilvakanties te boeken bij vakantieverblijven die bij RCI zijn aangesloten of om korting te krijgen op hotelovernachtingen. Daarnaast kunnen RCI Platinum-leden hun punten gebruiken om de prijs van autohuur te verlagen. Bespaar met onze last-minute aanbiedingen en maandelijkse aanbiedingen. Huur, deel, leen of spaar punten om uzelf nog meer mogelijkheden voor RCI-ruilvakanties te geven.

RCI POINTS — MEER INFORMATIE
Extra Vakanties en last-minute aanbiedingen

Extra Vakanties en last-minute aanbiedingen

Boek een 'Extra Vakantie' waarvoor je met geld betaalt, en spaar ruilkracht en punten op voor RCI-ruilvakanties. Prijzen zijn gebaseerd op de accommodatie, niet op het aantal personen, en beginnen bij €269 per week.

Bespaar nog meer wanneer u binnen 45 dagen na het boeken reist met onze last-minute aanbiedingen, waar je met geld voor betaalt.

We geven gedurende het jaar regelmatig kortingen op Extra Vakanties en organiseren de bekende sales met 'twee vakanties voor de prijs van één'. Zo hebt u nog meer manieren om te genieten van onze vakanties!

EXTRA VAKANTIES EN LAST-MINUTE AANBIEDINGEN — MEER INFORMATIE
Profiteer meer met RCI Platinum

Profiteer meer met RCI Platinum

Als lid kunt u upgraden naar een RCI Platinum-lidmaatschap, waarmee u toegang krijgt tot een groot assortiment RCI-productprivileges. De jaarlijkse bijdrage valt in het niet bij alles wat u ervoor terugkrijgt.

Als RCI Platinum-lid krijgt u voorrang bij de populairste bestemmingen, de mogelijkheid uw appartement gratis te upgraden en nog veel meer. Verdien Platinum-beloningen wanneer u bepaalde transacties doet, bijvoorbeeld voor Extra Vakanties en RCI-gastencertificaten. RCI Platinum-beloningen worden aan uw RCI-account toegevoegd en kunnen bij toekomstige transacties bij ons worden gebruikt.

RCI PLATINUM — MEER INFORMATIE
Gastencertificaten

Gastencertificaten

Deel uw RCI-lidmaatschap met vrienden en familieleden door een gastencertificaat te kopen. Boek eerst uw vakantie en voeg er een toe bij de kassa.

Vakantiebescherming

Vakantiebescherming

Met ruilbescherming kunt u uw ruilvakantie tot 14 dagen voor het inchecken om elke reden wijzigen of annuleren. Als u uw vakantie annuleert, krijgt u uw punten of ruilkracht terug, ook worden uw ruilkosten als tegoed toegevoegd aan uw RCI-account, dat u weer kunt gebruiken bij het boeken van uw volgende ruilvakantie.

RCI Travel† en extra's voor vakanties

RCI Travel† en extra's voor vakanties

Wij helpen u bij het boeken van uw overnachtingen, vluchten, bezienswaardigheden en alles daaromheen. Profiteer van geweldige kortingen op hotels, autoverhuur en activiteiten, met exclusieve ledenkortingen en een wereld aan keuzemogelijkheden.

Wij bieden de flexibiliteit om ruilkracht of punten te gebruiken om korting te krijgen op de kosten van hotels, evenals exclusieve ledentarieven. RCI Platinum-leden kunnen nog meer besparen op geselecteerde hotels en daarnaast kunnen ze hun ruilkracht of punten gebruiken om de prijs van autohuur te verlagen – bovenop de kortingen op basis van uw lidmaatschap.

Vergeet niet dat u deze activiteiten ook kunt boeken voor hotelovernachtingen of een dagje weg en niet alleen voor tijdens uw vakantie!

Endless Vacation magazine

Endless Vacation magazine

Reis naar verre bestemmingen met Endless Vacation: ons exclusieve ledenmagazine dat vol staat met hoogtepunten van bestemmingen, tips, verhalen van leden en aanbiedingen.

LEES DE NIEUWSTE EDITIE Open in a new Window

† RCI Travel wordt uitgevoerd/geëxploiteerd door Contemporary Travel Solutions Ltd, ondernemingsnummer 06664958, met hoofdzetel op Building 4, Manchester Green, 337 Styal Road, Manchester M22 5LG. Contemporary Travel Solutions Ltd verkoopt arrangementen inclusief vluchten onder ATOL-nummer 11285 en valt onder ABTA-nummer P6913. Als u andere reisdiensten boekt, zoals alleen accommodatie, is deze bescherming niet van toepassing. Op alle boekingen bij RCI Travel zijn de boekingsvoorwaarden van RCI Travel van toepassing. Contemporary Travel Solutions gebruikt de merknaam RCI Travel onder licentie van RCI Europe. RCI Europe en RCI Travel zijn afzonderlijke entiteiten. RCI Europe biedt geen reisdiensten en is niet verantwoordelijk voor de producten of diensten die door RCI Travel worden verkocht of hierin aangeboden. Niet alle RCI Travel-producten zijn verkrijgbaar in alle landen. UK Copyright © 2019 RCI Travel. Alle rechten voorbehouden.

Hebt u al vakantiebezit?

Als u al vakantiebezit hebt bij onze aangesloten vakantieverblijven, kunt u hier nog meer van profiteren. Word lid van RCI om uw vakantiebezit te ruilen voor vakanties over de hele wereld.

WORD LID VAN RCI »

Al RCI-lid?

Registreer u voor een online account waarmee u de beschikbaarheid van vakanties kunt bekijken, uw ledenvoordelen kunt beheren en nog veel meer.

REGISTREREN »