Wat is het RCI Weeks-lidmaatschap?

Het RCI Weeks-lidmaatschap biedt eigenaren van vakantiebezit bij RCI-geaffilieerde vakantieverblijven de gelegenheid hun eigendomsweken te deponeren in ons ruilvakantieprogramma en een andere vakantie van dezelfde waarde (of meer weken bij verblijven van mindere waarde) te boeken, ongeacht de grootte van het appartement, de locatie en de reisdatums. U hoeft alleen de ruilkosten te betalen.

Er wordt een ruilkrachtwaarde toegewezen aan eigendomsweken op basis van bepaalde criteria, waaronder de beoordeling van het verblijf door onze leden, seizoensgebondenheid van uw week, grootte van accommodatie, aanbod van voorzieningen en vraag. Hoe groter uw ruilkracht, hoe meer u kunt gebruiken voor het boeken van uw ruilvakantie bij andere verblijven!

U kunt een vakantie met een lagere ruilkrachtwaarde boeken, waardoor u wellicht zelfs twee of meer vakanties kunt boeken. Als u na boekingen nog ruilkrachtwaarde overhebt, kunt u deze combineren voor ruilkracht om een extra ruilvakantie te boeken. Onze reguliere ruilkrachtkortingen gedurende het jaar gelden ook voor vakanties met een waarde vanaf slechts 4, dus u kunt uw resterende ruilkracht gebruiken om er nog eens lekker tussenuit te gaan.

U kunt uw ruilkracht ook gebruiken om korting te krijgen op hotelovernachtingen. Daarnaast kunnen RCI Platinum-leden gebruikmaken van hun ruilkracht om de prijs van autohuur te verlagen.

Hoe werkt het RCI Weeks-lidmaatschap?

1. Deponering

Deponeer uw eigendomsweek. Afhankelijk van uw eigendomstype kunt u dit online doen via uw lidmaatschapsaccount — rechtstreeks via het verblijf of via RCI.

2. Ruilkracht ontvangen

Er wordt ruilkracht toegewezen aan uw gedeponeerde week waarmee u een of meer ruilvakanties kunt boeken.

3. Uw RCI-ruilvakantie boeken

Betaal per boeking eenmalig de kosten voor een ruilvakantie, ongeacht de grootte van de accommodatie, beoordeling van het vakantieverblijf of reisdatums.

4. Ruilkrachtbescherming toevoegen

Zorg dat u uw ruilkracht niet verliest als u uw ruilvakantie wegens onvoorziene omstandigheden moet annuleren.

5. Haal er alles uit!

Combineer resterende ruilkracht en deponeringskrediet voor meer ruilkracht om ruilvakanties mee te boeken.

6. Profiteer van kortingen

Met onze reguliere ruilkrachtkortingen kunt u genieten van een RCI-ruilvakantie voor ruilkrachtwaarden vanaf slechts 4.

Omdat ik een appartement met acht slaapplaatsen bezit in een RCI Gold Crown-vakantieverblijf in de VS, kan ik mijn week ruilen voor wel drie weken vakantie in Europa. Toen ik genoeg had gezien van Florida en (mijn dochter) Shellie te oud werd voor Disney, werd reizen in Europa mijn volgende grote avontuur

Tracie Bushell - RCI-lid

Hebt u al vakantiebezit?

Als u al vakantiebezit hebt bij onze aangesloten vakantieverblijven, kunt u hier nog meer van profiteren. Word lid van RCI om uw vakantiebezit te ruilen voor vakanties over de hele wereld.

WORD LID VAN RCI »

Al RCI-lid?

Registreer u voor een online account waarmee u de beschikbaarheid van vakanties kunt bekijken, uw ledenvoordelen kunt beheren en nog veel meer.

REGISTREREN »