Wat doen we voor u?

 

Met meer dan 40 jaar ervaring achter ons, zijn we het gewend ons te ontwikkelen om aan de veranderende eisen van de reisbranche te voldoen. En hoewel Covid19 een onwelkome gast is, zijn we vastbesloten dat geen invloed te laten hebben op uw vakantieplezier.

We passen ons reisnetwerk aan om tegemoet te komen aan onze voortdurend veranderende wereld. We werken harder dan ooit om ervoor te zorgen dat u van een geweldig, veilig verblijf geniet in onze wereldwijd aangesloten vakantieverblijven.

Klik op een titel om meer te lezen over hoe we u helpen bij het boeken, wijzigen en genieten van uw vakantie, op de manier die u het prettigst vindt.

Al geboekt? Open in a new Window

Al geboekt?

Wij helpen u de juiste beslissing te nemen over uw huidige vakantieboeking.

We hebben wat nuttige informatie verzameld om u te helpen uw opties af te wegen.

Klik hier voor meer informatie.

Weet u niet zeker of u wilt boeken? Open in a new Window

Weet u niet zeker of u wilt boeken?

Dat begrijpen we. Daarom hebben we ruilbescherming voor ruilvakanties geïntroduceerd en ons annuleringsbeleid voor Extra Vakanties herzien.

Meer informatie over ruilbescherming.

Lees hier ons herziene annuleringsbeleid voor Extra Vakanties.

De meest recente reisinformatie Open in a new Window

De meest recente reisinformatie

De manier waarop we reizen is misschien veranderd, maar onze rol bij RCI is dat niet.

Omdat de reisbeperkingen en -richtlijnen regelmatig veranderen, hebben we informatie en links verzameld waar u hopelijk iets aan hebt.

Lees onze richtlijnen en tips om u voor te bereiden op uw vakantie.

Hebt u accounttegoed?

Hebt u accounttegoed?

Gebruik uw tegoed om een ruilvakantie of Extra Vakantie te boeken in een van onze ruim 4200 aangesloten vakantieverblijven. Tegoed is ook geldig voor aanbiedingen!

De vervaldatum van uw tegoed is afhankelijk van wanneer u uw vakantie hebt geboekt. Lees het gedeelte 'Al geboekt' hierboven voor meer informatie.

U hoeft niet te reizen voordat uw tegoed verloopt - u hoeft alleen maar te boeken. Tegoed is ook geldig voor aanbiedingen!

Veilig verblijf in het resort

Veilig verblijf in het resort

We staan voortdurend in contact met onze aangesloten resorts over hun extra inspanningen om de accommodaties en gemeenschappelijke ruimten veilig te houden. Veel bedrijven hebben nu toestemming van de lokale autoriteiten voor werkzaamheden die voldoen aan de Covid19-normen en hebben hun eigen regels geïmplementeerd om gasten te beschermen terwijl ze volledig operationeel blijven voor zover ze dat veilig kunnen.

Lees op Trip Advisor uit de eerste hand de nieuwste beoordelingen van de resorts die u interessant vindt, recente ervaringen en foto's van gasten. De meeste van onze aangesloten resorts hebben ook hun eigen sociale media-feeds die ze regelmatig bijwerken.

Als u een boeking maakt, adviseren we u de website van het resort te raadplegen voordat u op reis gaat. Als u vragen hebt, kun u rechtstreeks contact opnemen met het resort.^

We staan voor u klaar

We staan voor u klaar

Neem telefonisch of via Live Hulp contact op met onze deskundige reisgidsen. Zij beschikken elke dag over de nieuwste informatie over de gevolgen van Covid-19 voor reizen en kunnen u adviseren over eventuele vragen die u hebt met betrekking tot boekingen.

Onze gidsen weten welke resorts beschikbaar zijn op welk moment en op welke locatie. Ze helpen u een alternatieve bestemming te vinden.

We staan klaar om uw lidmaatschap te ondersteunen, zodat u alle mogelijkheden hebt om te reizen, te besparen en uw voordelen niet te laten verlopen.

Wat zeggen onze leden?

We staan voor u klaar

Help Library

 

RCI.com

We zijn 24/7 online beschikbaar, zodat u uw reizen kunt zoeken, boeken en beheren wanneer u maar wilt. Maar annuleer niet online – neem om te annuleren contact met ons op om te zorgen dat u de beste optie krijgt.

 

Live Hulp

 

LIVE HULP

Chat online met onze medewerkers: live hulp is beschikbaar tijdens de standaard openingstijden van de klantenservice, afhankelijk van beschikbaarheid (aantal beschikbare medewerkers per onderwerp?)

 

ONZE REISGIDSEN

 

ONZE REISGIDSEN

Bel onze medewerkers voor hulp en begeleiding. Klik door voor nummers en openingstijden.

 

* De algemene voorwaarden voor uitgebreide bescherming vindt u hier

^ Uw resort is ervoor verantwoordelijk om de meest recente informatie over de beschikbare faciliteiten voor uw reservering aan u beschikbaar te stellen, en om gezondheids- en veiligheidsmaatregelen op het terrein te treffen. RCI is niet aansprakelijk voor de informatie die een resort verstrekt of achterhoudt, of de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen die een resort al dan niet treft.

† RCI Travel wordt uitgevoerd/geëxploiteerd door Contemporary Travel Solutions Ltd, ondernemingsnummer 06664958, met hoofdzetel op Building 4, Manchester Green, 337 Styal Road, Manchester M22 5LG. Contemporary Travel Solutions Ltd verkoopt arrangementen inclusief vluchten onder ATOL-nummer 11285 en valt onder ABTA-nummer P6913. Als u andere reisdiensten boekt, zoals alleen accommodatie, is deze bescherming niet van toepassing. Op alle boekingen bij RCI Travel zijn de boekingsvoorwaarden van RCI Travel van toepassing. Contemporary Travel Solutions gebruikt de merknaam RCI Travel onder licentie van RCI Europe. RCI Europe en RCI Travel zijn afzonderlijke entiteiten. RCI Europe biedt geen reisdiensten en is niet verantwoordelijk voor de producten of diensten die door RCI Travel worden verkocht of hierin aangeboden. Niet alle RCI Travel-producten zijn verkrijgbaar in alle landen. UK Copyright © 2019 RCI Travel. Alle rechten voorbehouden.