Vad är RCI extra semestrar och sista minuten-erbjudanden?

Extra semestrar och sista minuten-erbjudanden är "kontant"-bokningar för hyrda semesterboenden på RCI-anslutna anläggningar.

Du betalar för boendet – inte per person – vilket ger dig extra bra valuta för pengarna på extra semestrar och sista minuten-erbjudanden.

Extra semesterpriserna börjar från endast SEK 2,599 per vecka för en lägenhet eller ett hotellrum. Sista minuten-erbjudandena är extra semestrar med avresedatum inom 45 dagar efter bokning och börjar på SEK 2,300.

 

Varför boka en extra semester eller ett sista minuten-erbjudande?

1. Spara din byteskraft eller poäng till RCI bytessemestrar

Extra semestrar och sista minuten-erbjudanden är "kontant"-bokningar, precis som på öppna marknaden – men endast tillgängliga för RCI-medlemmar.

2. Spara ännu mer med våra regelbundna kampanjer!

Sista minuten-erbjudandena börjar från endast SEK 2,300 per vecka. Priserna gäller för boende, inte per person. Vi kanske kör extra semester-rabatter under hela året, inklusive vårt populära erbjudande "köp en och få en på köpet" så att du kan få ännu större värde och fler anläggningar.

3. Garanterad kvalitet

Extra semestrar och sista minuten-erbjudanden till våra anslutna anläggningar. Alla anläggningar har omdömen som bygger på medlemmarnas betyg, inklusive Gold Crown, Silver Crown och gästfrihetsnivåer. Du kan vara säker på att få samma kvalitetsstandard på boendet som du skulle få på våra anläggningar, oavsett var du bor.

4. Upplev fler RCI-anslutna anläggningar

Det finns ingen gräns för hur många extra semestrar och sista minuten-erbjudanden som du kan boka, så varför begränsa dina RCI-semestrar till bara bytessemestrar?

5. Fler semestrar med dina vänner

Varför inte ta med dina vänner? Du kan boka ett större boende och dela, flera lägenheter på samma anläggning eller köpa en gästkort så att dina vänner kan resa på egen hand.

6. Ett nytt sätt att uppleva våra anläggningar

Om du vill åka på semester till en viss anläggning, men det inte finns någon tillgänglighet för bytessemestern på de datum du önskar, kan du kanske hitta utrymme som extra semester. Om vi ser att alla deponerade veckor har bokats men vi vet att det finns en efterfrågan från våra medlemmar, försöker vi, när vi har möjlighet, ordna hyrsemestrar på anläggningen om tillgängligheten medger det.

Äger du redan semestertid?

Om du redan har ett ägande på någon av våra anslutna anläggningar kan du göra så att din semestertid arbetar hårdare! Gå med i RCI för att utbyta semestertid mot semestrar över hela världen.

GÅ MED I RCI »

Redan RCI-medlem?

Registrera dig för ett online-konto för att se semestertillgänglighet, hantera dina medlemsförmåner och mycket mer.

REGISTRERA DIG »