Under årens lopp har vi sett så mycket av världen – allt tack vare vårt RCI-medlemskap. Resor är vår passion

Nina Shah, RCI medlem

 

Vad innebär ett RCI-medlemskap?

RCI Weeks

RCI Weeks

Om du söker en semesterupplevelse med chans att semestra i hela världen, i kvalitetslogi och mot en symbolisk avgift, ger vi dig chansen att deponera dina egna äganderättsveckor i vår bytessemesterpool, och boka en annan medlems vecka i gengäld.

När du deponerar en äganderättsvecka tilldelas den ett byteskraftsvärde. Du kan boka så många bytessemestrar som din byteskraft tillåter, inom en tvåårsperiod från och med äganderättsveckans startdatum. Du kan få tillräckligt med byteskraft för att boka flera bytessemestrar, särskilt med våra regelbundna rabatter.

Du kan använda din byteskraft tillsammans med en bytesavgift för att boka en eller flera bytessemestrar på RCI-anslutna anläggningar eller för att få rabatt på hotellvistelser. Dessutom kan RCI Platinum-medlemmar använda byteskraft för att hyra bil billigare.

RCI WEEKS – LÄS MER
RCI Points

RCI Points

Genom att vara med i RCI Points-familjen kan du på ett verkligt flexibelt sätt byta ditt semestertidsägande mot semestrar på andra RCI-semesterorter runt om i världen. Ditt semestertidsägande tilldelas ett poängvärde, som baseras på en rad faktorer, bland annat storleken på fastigheten, semestertidsdatumen, medlemmarnas anläggningsomdömen och tillgång och efterfrågan.

Du kan använda dina poäng tillsammans med en bytesavgift för att boka en eller flera bytessemestrar på RCI-anslutna anläggningar eller för att få rabatt på hotellvistelser. Dessutom kan RCI Platinum-medlemmar använda poäng för att hyra bil billigare. Spara pengar med våra poängrabatter på sena bokningar och månadsvisa poängerbjudanden, och hyr, förläng, låna eller spara poäng så att du får ännu fler valmöjligheter för RCI Bytessemestrar.

RCI POINTS – LÄS MER
Extra semestrar och sista minuten-erbjudanden

Extra semestrar och sista minuten-erbjudanden

Boka en extra hyrsemester och spara din byteskraft och dina poäng för RCI Bytessemestrar. Priserna baseras på boende, snarare än per person och startar på SEK 2,599 per vecka.

Spara ännu mer när du reser inom 45 dagar efter bokning med våra sista minuten-hyrerbjudanden.

Vi kör regelbundet kampanjer under året med rabatt på Extra semestrar och har våra kända erbjudanden ”köp en semesterresa och få en gratis”, vilket ger dig ännu fler semesteralternativ hos oss!

EXTRA SEMESTRAR OCH SISTA MINUTEN-ERBJUDANDEN – LÄS MER
Upplev mer med RCI Platinum

Upplev mer med RCI Platinum

Våra medlemmar kan uppgradera till RCI Platinum-medlemskap, vilket ger dem tillgång till en rad RCI-produktsprivilegier mot en årlig avgift som bara är en bråkdel av det faktiska värdet!

Som RCI Platinum-medlem har du prioriterad tillgång till populära resmål, möjlighet att göra kostnadsfria enhetsuppgraderingar och mycket annat. Du kan få Platinum-premier om du gör vissa transaktioner, t.ex. extra semestrar och RCI-gästkort. RCI Platinum-premier krediteras till ditt RCI-konto och kan användas vid framtida transaktioner hos oss.

RCI PLATINUM – LÄS MER
Gästkort

Gästkort

Med det utökade skyddet kan du ändra och avboka bytessemestrar – oavsett anledning – upp till fem dagar före incheckningen. Om du avbokar får du tillbaka dina poäng eller din byteskraft och bytesavgiften återbetalas som kredit på ditt RCI-medlemskonto, klar att användas nästa gång du bokar en bytessemester.

Semesterskydd

Semesterskydd

Med det bytesskydd kan du ändra och avboka bytessemestrar – oavsett anledning – upp till 14 dagar före incheckningen. Om du avbokar får du tillbaka dina poäng eller din byteskraft och bytesavgiften återbetalas som kredit på ditt RCI-medlemskonto, klar att användas nästa gång du bokar en bytessemester.

RCI Travel† och ”extraval” inför semestern

RCI Travel† och ”extraval” inför semestern

Vi hjälper dig att boka hotellnätter, flygresor, biljetter till sevärdheter och allt däremellan. Få fantastiska rabatter på hotell, hyrbilar och aktiviteter, med exklusiva och rabatterade medlemspriser och en hel värld av valmöjligheter.

Vi erbjuder flexibiliteten att använda byteskraft eller poäng för att minska kostnaden för hotellvistelser, samt exklusiva medlemspriser. RCI Platinum-medlemmar sparar ännu mer på utvalda hotell, och kan dessutom använda byteskraft eller poäng för att hyra bil ännu billigare, utöver medlemsrabatten.

Glöm inte att du även kan använda dina medlemsförmåner för att boka hotell eller dagsutflykter och aktiviteter där du bor, inte bara när du är på semester!

Tidskriften Endless Vacation

Tidskriften Endless Vacation

Dröm dig långt bort med Endless Vacation: vår exklusiva tidskrift för medlemmar är fylld med artiklar om olika resmål, tips, medlemsberättelser och erbjudanden.

LÄS DET SENASTE NUMRET Open in a new Window

† RCI Travel drivs/fullgörs av Contemporary Travel Solutions Ltd, bolagsnummer 06664958, med dess huvudsakliga tjänsteställe på 4 Manchester Green, 337 Styal Road, Manchester M22 5LG. Contemporary Travel Solutions Ltd säljer paket som inkluderar flygresor under ATOL-numret 11285 och är medlem av ABTA-nummer P6913. Om du köper enskilda resetjänster som t.ex. logi gäller inte de här skydden. Alla bokningar med RCI Travel omfattas av deras bokningsvillkor. Contemporary Travel Solutions använder varumärket RCI Travel på licens from RCI Europe. RCI Europe är ett företag som är helt fristående från RCI Travel. RCI Europe, levererar inga resetjänster och är inte ansvarigt för några produkter eller tjänster som säljs av RCI Travel och erbjuds häri. Observera att alla RCI Travels produkter inte är tillgängliga på alla marknader. Upphovsrätt i Storbritannien © 2019 RCI Travel. Alla rättigheter förbehålles.

Äger du redan semestertid?

Om du redan har ett ägande på någon av våra anslutna anläggningar kan du göra så att din semestertid arbetar hårdare! Gå med i RCI för att utbyta semestertid mot semestrar över hela världen.

GÅ MED I RCI »

Redan RCI-medlem?

Registrera dig för ett online-konto för att se semestertillgänglighet, hantera dina medlemsförmåner och mycket mer.

REGISTRERA DIG »