Vad är RCI Points-medlemskap?

RCI Points-medlemskap erbjuder semestertidsägare vid RCI-anslutna anläggningar möjlighet att byta sin semestertidsvecka mot en poängtilldelning. Du kan använda dina poäng tillsammans med en bytesavgift för att boka bytessemestrar på RCI-anslutna anläggningar eller för att få rabatt på hotellvistelser. Dessutom kan RCI Platinum-medlemmar använda poäng för att hyra bil billigare.

Ägarskapsveckor tilldelas ett poängvärde utifrån de betyg som medlemmen ger anläggningen, antal sängar och bokningsefterfrågan på anläggningen och de datum som du äger.

Du kan boka en bytessemester med ett poängvärde som är samma eller lägre än poängtilldelningen för din semestervecka. Du kanske kan boka två semestrar eller mer, särskilt om du använder våra månadsvisa poängerbjudanden eller poängrabatter på sena bokningar.

Hur fungerar RCI Points-medlemskap?

Din ägarskapsvecka tilldelas ett poängvärde

Den bygger på de betyg medlemmen ger anläggningen, storleken på boendet och bokningsefterfrågan för de datum du äger. Du kan använda poängen till bytessemestrar av samma eller mindre värde och på RCI Points Partners-produkter. 

Pointsskydd

Förlora inte dina poäng om du måste avbryta bokningen av din bytessemester av uförutsedd anledning.

Upp till 50 % rabatt på poäng

Om du kan resa inom 45 dagar efter bokningen kan du spara upp till 50 % på poängvärdena för bytessemestern.

Spara med månadsvisa poängerbjudanden

Poängvärdena för bytessemestrarna rabatteras vid utvalda anläggningar varje månad.

Låna eller hyra poäng

Har du inte tillräckligt många poäng kvar för att boka en annan semester? Eller vill du ha en extra speciell bytessemester? Hyr poäng för att öka antalet du måste använda eller låna från nästa års tilldelning.

Vår anläggning hjälpte oss att komma i kontakt med seriösa företag och våra resor var välorganiserade så vi kunde helt och hållet koncentrera oss på att njuta. Vissa aktiviteter var dyra, men vi visste att det här skulle bli en otrolig semester så vi bestämde oss för att göra så mycket som möjligt. Dessutom sparade vi mer än 10 000 kr på boendekostnader, eftersom vi bara behövde betala RCI-bytesavgiften .

Philip Hakim, RCI-medlem

Äger du redan semestertid?

Om du redan har ett ägande på någon av våra anslutna anläggningar kan du göra så att din semestertid arbetar hårdare! Gå med i RCI för att utbyta semestertid mot semestrar över hela världen.

GÅ MED I RCI »

Redan RCI-medlem?

Registrera dig för ett online-konto för att se semestertillgänglighet, hantera dina medlemsförmåner och mycket mer.

REGISTRERA DIG »