Vad innebär RCI Weeks-medlemskap?

RCI Weeks-medlemskap innebär att semestertidsägare på RCI-anslutna anläggningar kan deponera sin ägandevecka i vårt program Bytessemester och sedan boka en annan till samma värde (eller flera veckor borta på anläggningar till ett mindre värde) mot en bytesavgift, oavsett storlek på fastigheten, plats eller resedatum.

Ägarskapsveckor tilldelas en byteskraft baserat på en rad kriterier, bland annat omdömen som våra medlemmar ger anläggningen, vilken säsong dina veckor tillhör, storleken på boende, bekvämlighetsutbud och efterfrågan. Ju större din byteskraft, desto mer kan du använda för att boka din bytessemester på andra anläggningar!

Du kan boka en semester med en lägre byteskraft – du kanske upptäcker att du kan boka två semestrar eller fler. Om du har kvar byteskraft när du har gjort dina bokningar kan du kombinera dessa och få tillräckligt med byteskraft för att boka ytterligare en bytessemester. Våra regelbundna byteskraftsrabatter under året kan omfatta semestrar med så låga värden som 4, så att du kan använda din återstående byteskraft för att få extra semesterresor.

Byteskraft kan även användas för att få rabatt på hotellvistelser. Dessutom kan RCI Platinum-medlemmar använda byteskraft för att hyra bil billigare.

Hur fungerar RCI Weeks-medlemskap?

1. Deponera

Deponera dina ägandeveckor. Beroende på vilken typ av ägarskap du har kan du göra detta online via ditt medlemskonto, direkt med din anläggning eller via RCI.

2. Ta emot byteskraft

Din deponerade vecka tilldelas en byteskraft som du kan använda till en bytessemester – eller flera!

3. Boka din RCI Bytessemester

Betala en enda bytessemesteravgift per bokning, oavsett boendestorlek, anläggningsomdömen eller resedatum!

4. Lägg till byteskraftsskydd

Förlora inte din byteskraft om du måste avbryta bokningen av din bytessemester av oförutsedd anledning.

5. Se till att alla veckor kommer till användning!

Kombinerar överbliven byteskraft och deponeringskredit så att du får mer byteskraft för fler bytessemesterbokningar.

6. Utnyttja rabatter

Våra regelbundna byteskraftsrabatter innebär att du kan få en RCI Bytessemester från en så låg byteskraft som 4.

Eftersom jag äger en lägenhet med plats för åtta personer på en RCI Gold Crown-anläggning i USA kan jag byta min deponering på en vecka mot hela tre veckors semester i Europa. När jag tröttnade på att åka tillbaka till Florida och (min dotter) Shellie hade vuxit ifrån Disney blev nästa stora äventyr att resa i Europa.

Tracie Bushell – RCI-medlem

Äger du redan semestertid?

Om du redan har ett ägande på någon av våra anslutna anläggningar kan du göra så att din semestertid arbetar hårdare! Gå med i RCI för att utbyta semestertid mot semestrar över hela världen.

GÅ MED I RCI »

Redan RCI-medlem?

Registrera dig för ett online-konto för att se semestertillgänglighet, hantera dina medlemsförmåner och mycket mer.

REGISTRERA DIG »