Vi kan hjälpa dig att utnyttja potentialen i ditt semestertidsägande

Vi är en medlemsorganisation av kunniga semesterälskare som äger semestertid vid våra 4 300+ anslutna anläggningar över hela världen.

Hos oss är det enkelt med bytessemester:

• RCI Weeks-medlemmar deponerar sina semestertidsägandeveckor i vår globala pool med semesteranläggningar – och väljer därefter en eller fler semestrar.

• RCI Points-medlemmar byter poäng mot resor och andra extraerbjudanden.

Om du går med i RCI får du dessutom ta del av en mängd ytterligare semesteralternativ och relaterade produkter. Det är ett utmärkt sätt att få ut mer av ditt semestertidsägande och du slipper åka tillbaka till samma plats varje år.

 

Fler sätt att utnyttja ditt semestertidsägande

Fler anläggningar över hela världen

Fler anläggningar över hela världen

Välj semestrar vid fler än 4 300 anläggningar i över 110 länder. Ingen annan leverantör av bytessemester kan erbjuda sina medlemmar så många alternativ.

SÖK ANLÄGGNINGAR
Fler semestermöjligheter

Fler semestermöjligheter

Med våra semesterutbytesprogram RCI Weeks och RCI Points, och med våra erbjudanden om Extra semester, Sista minuten-erbjudanden och anslutna anläggningar, kommer du att bli förvånad över hur långt du kan komma med ett RCI-medlemskap.

VISA MEDLEMSFÖRMÅNER
Fler minnen med de människor som betyder mest

Fler minnen med de människor som betyder mest

Din semestertid är dyrbar, hur hektiskt livet än blir. Du måste se till att den där dyrbara tiden utnyttjas till max. Tack vare anläggningsomdömen av våra medlemmar kan du vara säker på att känna dig hemma direkt när du kommer fram – så att du får mer tid att utforska!

GÅ MED I RCI
Nu kan du få ut ännu mer av ditt medlemskap!

Nu kan du få ut ännu mer av ditt medlemskap!

Uppgradera till RCI Platinum för boendeuppgraderingar, belöningar, prioriterad tillgång, bagagespårning och livsstilsfördelar som du kan använda hemma och på semestern!

UPPTÄCK RCI PLATINUM

Jag har faktiskt aldrig varit vid min egen anläggning. Jag köpte semestertid endast för att blir RCI-medlem och för att kunna göra byten … Allt handlar om att känna till systemet. Om du fattar bra inköpsbeslut och deponerar snabbt för att få maximal fördel får du tillgång till en hel värld fylld av äventyr.

Maria Musgrove-Wethey, RCI-medlem sedan 1992

 

Varför ska du gå med oss?

Du får störst urval

Du får störst urval

Du får helt enkelt inte så stor variation eller flexibilitet hos någon annan leverantör av semestertid och bytessemester.

Du har fullständig kontroll

Du har fullständig kontroll

Du kan till och med låna, hyra ut eller kombinera byteskraft eller poäng för att öka ditt semestertidsägandevärde – vilket innebär att du kan förverkliga de där extra speciella drömsemestrarna.

Ni har vårt stöd

Ni har vårt stöd

På ditt medlemskonto finns ett omfattande hjälpbibliotek fullt av tips och steg-för-steg-guider som kan vara till hjälp. Våra erfarna och kunniga guider är redo att ta emot ditt samtal eller också kan du chatta med oss online.

Dina vänner får också en fördel

Dina vänner får också en fördel

Med samma bytesavgift för alla boendestorlekar kan du ta släkt och vänner med dig eller boka två enheter under samma vecka. Du kan även köpa ett gästkort som du kan ge bort så att vänner som inte är medlemmar kan njuta av våra anslutna anläggningar.

Äger du redan semestertid?

Om du redan har ett ägande på någon av våra anslutna anläggningar kan du göra så att din semestertid arbetar hårdare! Gå med i RCI för att utbyta semestertid mot semestrar över hela världen.

GÅ MED I RCI »

Redan RCI-medlem?

Registrera dig för ett online-konto för att se semestertillgänglighet, hantera dina medlemsförmåner och mycket mer.

REGISTRERA DIG »