Vad gör vi för dig?

 

Vår verksamhet har funnits i över 40 år och vi är vana vid att möta de föränderliga kraven inom resebranschen. Även om vi inte välkomnar Covid 19 är vi fast beslutna att inte låta det påverka din semesterupplevelse.

Vi anpassar vårt resenätverk efter en värld som ständigt förändras och vi arbetar hårdare än någonsin för att se till att du får en fantastisk och säker vistelse på våra anläggningar världen över.

Klicka på panelerna för att läsa mer om hur vi hjälper dig att boka, ändra och njuta av semestern på det sätt som passar dig bäst.

Har du redan bokat? Open in a new Window

Har du redan bokat?

Vi finns här för att hjälpa dig att fatta rätt beslut om din befintliga semesterbokning.

Vi har sammanställt användbar information som hjälper dig att utforska dina alternativ.

Läs mer här.

Känns det osäkert att boka? Open in a new Window

Känns det osäkert att boka?

Vi förstår. Därför har vi infört ett bytesskydd för dina bytessemestrar och reviderat vår avbokningspolicy för extra semester.

Läs mer om bytesskyddet här.

Läs vår reviderade avbokningspolicy för extra semester här.

Den senaste reseinformationen Open in a new Window

Den senaste reseinformationen

Vi reser på nya sätt men RCI:s roll är densamma.

Eftersom restriktioner och riktlinjer för resor ändras regelbundet har vi sammanställt information och länkar som vi hoppas att du tycker är användbara.

Läs vår vägledning och våra tips som hjälper dig att förbereda dig inför semestern.

Har du en kontokredit?

Har du en kontokredit?

Om du har en kredit kan du använda den till att boka ett byte eller en extra semester på någon av våra över 4 200 anslutna anläggningar. Du kan även använda krediter för erbjudanden!

Utgångsdatumet för krediten beror på när du bokade din semester. Läs mer i avsnittet ”Har du redan bokat?” ovan.

Du behöver inte resa innan krediten går ut – du behöver bara ha bokat. Du kan även använda krediter för erbjudanden!

Håll dig säker på reseanläggningen

Håll dig säker på reseanläggningen

Vi har ständig kontakt med våra partneranläggningar angående deras utökade ansträngningar för att se till att boendet och de gemensamma utrymmena säkra. Många får nu stöd från lokala myndigheter för Covid19-kompatibel drift och har egna regler för att skydda gästerna, samtidigt som man driver verksamheten i den utsträckning som är möjlig på ett säkert sätt.

Läs de senaste Trip Advisor-recensionerna från de anläggningar du gillar för att höra om de senaste förstahandsupplevelserna och se foton. De flesta av våra anläggningar har också egna sociala medier som de uppdaterar regelbundet.

När du bokar rekommenderar vi att du kontrollerar anläggningens webbplats innan du reser, eller att du kontaktar dem direkt om du har några frågor.^

Vi finns här för dig

Vi finns här för dig

Kontakta våra expertguider via telefon eller livehjälp. De får dagligen information om hur covid-19 påverkar resor och kan ge dig råd i alla dina bokningsfrågor.

Våra guider vet vilka anläggningar som för närvarande finns tillgängliga var och när, och hjälper dig att hitta en alternativ destination att njuta av.

Vi finns till hands som stöd för ditt medlemskap så att du har alla möjligheter att resa, spara och försöka att inte låta dina förmåner löpa ut.

Vad tycker våra medlemmar?

Vi finns här för dig!

Help Library

 

RCI.com

Vi har öppet online dygnet runt, alla dagar i veckan, så att du kan söka, boka och hantera dina resor när du vill. Vi vill dock be dig att inte avboka online, utan kontakta oss så att du får det bästa alternativet.

 

Live Help

 

LIVEHJÄLP

Chatta online med våra semesterguider: Livehjälp erbjuds under kontaktcentrets ordinarie öppettider, i mån av tillgång (i mån av tillgång till guider?)

 

OUR TRAVEL GUIDES

 

VÅRA RESEGUIDER

Ring våra kunniga guider för hjälp och vägledning. Klicka här för telefonnummer och öppettider.

 

* Läs villkoren för utökat skydd här

^ Anläggningen ansvarar för att ge gästerna den senaste informationen om de faciliteter som finns tillgängliga för dina bokningsdatum och för att tillhandahålla hälso- och säkerhetsåtgärder på plats. RCI kan inte ansvara för information som lämnas eller utelämnas av en anläggning, eller som uppstår på grund av hälso- och säkerhetsåtgärder som kan, eller inte kan finnas på plats på en anläggning.

† RCI Travel drivs/fullgörs av Contemporary Travel Solutions Ltd, bolagsnummer 06664958, med dess huvudsakliga tjänsteställe på 4 Manchester Green, 337 Styal Road, Manchester M22 5LG. Contemporary Travel Solutions Ltd säljer paket som inkluderar flygresor under ATOL-numret 11285 och är medlem av ABTA-nummer P6913. Om du köper enskilda resetjänster som t.ex. logi gäller inte de här skydden. Alla bokningar med RCI Travel omfattas av deras bokningsvillkor. Contemporary Travel Solutions använder varumärket RCI Travel på licens from RCI Europe. RCI Europe är ett företag som är helt fristående från RCI Travel. RCI Europe, levererar inga resetjänster och är inte ansvarigt för några produkter eller tjänster som säljs av RCI Travel och erbjuds häri. Observera att alla RCI Travels produkter inte är tillgängliga på alla marknader. Upphovsrätt i Storbritannien © 2019 RCI Travel. Alla rättigheter förbehålles.